Ārvalstu arhīvi un diasporas krātuves

Zviedrija

Latviešu diasporas dokumentu arhivēšana Zviedrijas arhīvā

1943. gada oktobrī Stokholmā zviedri un Zviedrijā dzīvojošie latvieši nodibināja Zviedru – latviešu palīdzības komiteju. Tās mērķis bija palīdzība latviešu bēgļiem, kas jau ieradušies vai ieradīsies Zviedrijā no Latvijas. Latviešu palīdzības komiteja dibināta 1945. gada 12. jūlijā, stājoties agrākās Zviedru – latviešu palīdzības komitejas vietā un pārņemot no tās latviešu bēgļu jautājumu kārtošanu. Latviešu palīdzības komitejas darbība bija sadalīta vairākās nozarēs. Latviešu palīdzības komitejas palīdzības darbība sākotnēji bija koncentrēta Zviedrijā, aprūpējot trūcīgos tautiešus, savukārt 1947. gadā šis palīdzības darbs jau sniedzās pāri Zviedrijas robežām, organizējot plašu palīdzības akciju bērniem, invalīdiem un citiem tautiešiem pārvietoto personu bēgļu nometnēs, 1955. gadā, saņemot no Latvijas Sarkanā Krusta Vācijā informāciju par deportētajiem tautiešiem Padomju Savienībā, tika nodibināta jauna organizācija – Sadarbības komiteja Aizvesto aprūpei, kura vāca līdzekļus un sūtīja saiņus, no sākumā pārtikas, vēlāk arī drēbes un apavus. Šos palīdzības saiņus ar Starptautiskā Sarkanā krusta starpniecību sūtīja apcietinātiem un deportētiem Padomju Savienībā un no deportācijas atbrīvotiem Latvijā.

foto
foto
Latviešu palīdzības komitejas izveide un darbība

Latviešu palīdzības komiteja tika dibināta 1945. gada 12. jūlijā, stājoties agrākās Zviedru – latviešu palīdzības komitejas vietā un pārņemot no tās latviešu bēgļu jautājumu kārtošanu. Latviešu palīdzības komitejas darbība bija sadalīta vairākās nozarēs. Sākotnēji Latviešu palīdzības komitejas palīdzības darbība bija koncentrēta Zviedrijā, aprūpējot trūcīgos tautiešus. Savukārt 1947. gadā šis palīdzības darbs jau sniedzās pāri Zviedrijas robežām, organizējot plašu palīdzības akciju bērniem, invalīdiem un citiem tautiešiem pārvietoto personu bēgļu nometnēs Vācijā. 1955. gadā, saņemot no Latvijas Sarkanā Krusta Vācijā informāciju par deportētajiem tautiešiem Padomju Savienībā, tika nodibināta Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei. Tā vāca līdzekļus un sūtīja saiņus, sākotnēji ar pārtiku, vēlāk arī ar drēbēm un apaviem. Šos palīdzības saiņus ar Starptautiskā Sarkanā krusta starpniecību sūtīja apcietinātajiem un deportētajiem Padomju Savienībā, kā arī no padomju varas represijām cietušajiem Latvijā.

foto
Latviešu palīdzības komitejas sadarbība un kultūras saglabāšana

Latviešu palīdzības komiteja aktīvi sadarbojās ar citām organizācijām, lai nodrošinātu latviešu bēgļiem nepieciešamos resursus un atbalstu. Latviešu palīdzības komiteja arī organizēja kultūras un izglītības pasākumus, lai saglabātu latviešu kultūru un veicinātu tautiešu integrāciju jaunajā dzīvesvietā. Latviešu palīdzības komitejas darbs turpinājās arī pēc kara beigām, sniedzot nozīmīgu atbalstu latviešu kopienai Zviedrijā un ārpus tās robežām. Latviešu palīdzības komitejas darbība bija saistīta arī jautājumu risināšanu par ieceļošanu Zviedrijā (arī no Padomju Savienības), izceļošanu uz ASV un Kanādu, uzturēšanās atļauju pieprasījumu noformēšanā sadarbībā ar Zviedrijas valsts iestādēm. Latviešu palīdzības komiteja sniedza palīdzību latviešiem pensiju jautājumos Zviedrijā un Vācijā, nodarbojās ar latviešu personu dokumentu tulkojumiem un to apstiprinājumiem, kārtoja latviešu mantojumu lietas. Savas pastāvēšanas laikā Latviešu palīdzības komiteja kļuva par svarīgu saikni starp latviešu diasporu, nodrošinot nepieciešamo atbalstu un palīdzot saglabāt nacionālo identitāti trimdā.

foto
Latviešu palīdzības komitejas arhīva nodošana Zviedrijas Valsts arhīvā

20. gadsimta astoņdesmito gadu beigās Latviešu palīdzības komiteja pieņēma lēmumu nodot organizācijas arhīvu Zviedrijas Valsts arhīvā valsts glabāšanā. Šī dokumentu kolekcija sastāv no divām atsevišķām daļām – Latviešu palīdzības komitejas un Konstantīna Ozoliņa veidotā arhīva krājuma, kas pirms tam glabāts Vesterosas bibliotēkā. Konstantīns Ozoliņš rūpējās par latviešu grāmatu kataloga izdošanu, bibliotēkas krājuma papildināšanu ar latviešu grāmatām, kā arī latviešu laikrakstu un personu arhīva izveidošanu. Diemžēl pēc viņa nāves latviešu diaspora Zviedrijā nespēja atrast iesāktā darba turpinātāju.

Zviedrijas latviešu arhīva dokumenti aptver plašu tēmu loku un sniedz ieskatu dažādu gadu aktivitātēs un notikumos, sniedzot detalizētu ieskatu gan par organizāciju darbību, gan par individuālu cilvēku ieguldījumu un pieredzi. Latviešu palīdzības komitejas dokumentu arhīvs ir ļoti daudzveidīgs, sākot ar protokoliem līdz ziņojumiem un vēstulēm, kas sniedz ieskatu tā laika problēmās un komunikācijā starp organizācijas biedriem un citiem latviešu diasporas pārstāvjiem. Tas sniedz plašu un daudzveidīgu skatījumu uz Latviešu palīdzības komitejas darbību, tādējādi īpaši vērtīgs resurss pētniekiem, kas vēlas izprast Latviešu palīdzības komitejas darbību un tās ietekmi latviešu diasporas vēsturē. Šie dokumenti sniedz detalizētu ieskatu Latviešu palīdzības komitejas organizatoriskajā struktūrā, darbībā un vēsturē, kā arī atklāj svarīgas personas un notikumus, kas ietekmējuši latviešu diasporas dzīvi Zviedrijā.

Šajā dokumentu kolekcijā nozīmīgu daļu veido arī dažādu personu dokumenti, kas galvenokārt ir personiskās atmiņas par dzīvi Latvijā un vēlāk trimdā, piezīmes par dažādām tēmām, ģimenes un latviešu pasākumu fotogrāfijas, sarakste ar Latvijā palikušajiem radiniekiem un draugiem, manuskripti, biogrāfiskie un profesionālās darbības dokumenti, publikācijas presē. Šis arhīvs ir bagāts ar daudzveidīgiem dokumentiem un liecībām par dažādu personu dzīves ceļiem un ieguldījumu Latvijas un latviešu kultūras saglabāšanā.

foto
Zviedrijas latviešu apvienība

Šobrīd Zviedrijas latviešu centrālā organizācija ir Zviedrijas latviešu apvienība, kas 2011. gadā pārņēma Latviešu palīdzības komitejas un Zviedrijas latviešu centrālās padomes funkcijas un darbību. Šī organizācija veicina latviešu kultūras saglabāšanu un latviešu identitātes attīstību Zviedrijā. Zviedrijas latviešu apvienības darbības jomas ietver arī kultūras pasākumu rīkošanu un atbalstu latviešu sabiedriskajiem projektiem Zviedrijā. Šī organizācija ir nozīmīga daļa no Zviedrijas latviešu dzīves un veicina ciešāku saikni starp Zviedriju un Latviju.

Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Ārzemju komiteja

Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Ārzemju komiteja (LSDSP ĀK) uzskata sevi par 1904. gadā dibinātās un Latvijas neatkarības laikā lielākās partijas ideoloģisko un organizatorisko turpinātāju. LSDSP atjaunoja darbību trimdā 1945. gada 4. augustā Stokholmā, Zviedrijā, nodibinot LSDSP Zviedrijas klubu, kas veidoja sakarus ar partijas biedriem, kuri bēgļu gaitās bija izklīduši pa citām valstīm. Vēlākos gados LSDSP piesaistīja arī jaunās paaudzes latviešus trimdā, kuri pulcējās 1950. gadā dibinātajā Sociāldemokrātiskās partijas kopā. LSDSP vadība vienmēr atradās Stokholmā, un organizācija vienmēr uzsvēra, ka LSDSP ĀK pārstāv Latvijā dzīvojošos sociāldemokrātus. Partijas priekšsēdētājs visā trimdas laikā bija Bruno Kalniņš.

Uzsākot darbību trimdā, LSDSP deklarēja par savu galveno uzdevumu cīņu par demokrātiskas un neatkarīgas Latvijas Republikas atjaunošanu, uzsverot brīvību, neatkarību un vienlīdzību kā partijas galvenos lozungus. Svarīga partijas darbības daļa bija starptautisko sakaru veidošana, un tās pārstāvji piedalījās Sociālistiskās Internacionāles atjaunošanā 1951. gadā Frankfurtē. Partijas delegāti aktīvi piedalījās Internacionāles kongresos, kas notika dažādās Eiropas pilsētās. LSDSP ierosinājumu rezultātā Internacionāle izteica protestus pret latviešu sociāldemokrātu vajāšanām Padomju Savienībā, tostarp organizējot plašu akciju pret neatkarības laika LSDSP priekšsēdētāja Friča Mendera apcietināšanu, tiesāšanu un sodīšanu 1970. gadā, kā arī par Jura Būmeistera notiesāšanu uz 15 gadiem 1981. gadā. Šajās akcijās atbalstu sniedza arī Zviedrijas sociāldemokrātiskā partija.

Otra svarīga LSDSP darbības joma bija sakaru veidošana ar Latviju. Kopš 1956. gada partija aktīvi iesaistījās propagandas darbā trimdas sabiedrībā, mudinot latviešus apmeklēt Latviju un sniegt Latvijas iedzīvotājiem informāciju par apstākļiem Rietumos, vienlaikus norobežojoties no VDK vadītās Kultūras sakaru komitejas. LSDSP uzskatīja sakaru veidošanu ar Latviju par trimdas latviešu galveno nacionālpolitisko uzdevumu.

foto

LSDSP politiskais darbs trimdas latviešu sabiedrībā koncentrējās laikrakstā “Brīvība,” kurā tika izteikts partijas viedoklis par Latvijas stāvokli un pausti politiskie uzskati. Tāpat partija rīkoja sapulces un diskusijas par politiskajiem jautājumiem Zviedrijā. LSDSP sadarbojās arī ar citām trimdas latviešu organizācijām, īpaši ar PBLA, piemēram, organizējot latviešu akcijas Helsinku, Belgradas un Madrides drošības un sadarbības konferenču laikā. Zviedrijā LSDSP aktīvi piedalījās Latviešu palīdzības komitejas vēlēšanās visos trimdas gados.

Pēc pilsonisko partiju darbības izbeigšanās 1970. gados LSDSP bija vienīgā latviešu politiskā partija, kas turpināja aktīvu darbību ar vēlētu vadību un savu mēnešrakstu, kurā tika skaidri izteikta partijas politika. 1970. gadā partijas programma tika pārstrādāta, lai pielāgotu to mūsdienu apstākļiem, atsakoties no marksisma principiem un uzsverot cīņu par nacionālu politisku, kā arī sociālu, kulturālu un saimniecisku demokrātiju,. LSDSP stingri nosodīja komunistisko padomju režīmu, uzskatot to par svešu varu, kas kolonizē, izmanto un pārtauto latviešu tautu. Partija neatzina padomju režīmu par sociālistisku un noraidīja to kā viltus sociālismu, piedāvājot demokrātiju, veidotu pēc rietumu demokrātiskā sociālisma principiem, kā alternatīvu. Partija apkaroja gan komunistisko padomju režīmu kā beztiesību, sociālas nevienlīdzības un verdzības valsti, gan arī kapitālistisko sistēmu ar tās kapitāla īpašnieku saimniecisko varu un sociālo netaisnību.

Laimonis Ešenvalds, kurš bija viens no LSDSP jaunatnes kopas dibinātājiem 1949. gadā un viens no delegātiem, kas piedalījās Sociālistiskās Internacionāles atjaunošanas kongresā 1951. gadā. Laimonis Ešenvalds bija nozīmīga personība partijas organizatoriskajā darbā un pārstāvēja partiju daudzās konferencēs un sēdēs. Viņš dzimis 1926. gada 17. jūnijā Stendes pagastā, bet 1944. gadā kopā ar vecākiem devās bēgļu gaitās uz Zviedriju, kur pabeidza Latviešu ģimnāziju Stokholmā un vēlāk iestājās Stokholmas Karaliskajā tehniskajā augstskolā. Pēc augstskolas pabeigšanas viņš strādāja kā inženieris.

Arhīva kolekcijas sakārtošanas projekts

Latvijas Nacionālā arhīva Latvijas Valsts arhīvs sadarbībā ar Zviedrijas latviešu apvienību 2017. gadā uzsāka Zviedrijas latviešu arhīva kolekcijas sakārtošanas darbu Zviedrijas Valsts arhīvā, darbs tika turpināts 2019. gadā un visbeidzot pabeigts 2022. gadā. Zviedrijas latviešu arhīva sakārtošanas projekta rezultātā sakārtotas 962 Zviedrijas latviešu arhīva kastes Zviedrijas Valsts arhīvā. 2023. gadā uzsākts projekta nākamais posms – apzināt dokumentāro mantojumu, kas atrodas pie Zviedrijā dzīvojošajiem latviešiem, veikt dokumentu sakārtošanu un nodošanu glabāšanā Zviedrijas Valsts arhīvā. Šis projekts veicināja latviešu diasporas iesaisti dokumentu apzināšanā un saglabāšanā, kā arī atklāja daudzas vērtīgas vēstures liecības, kas sniedz dziļāku izpratni par latviešu diasporas dzīvi un darbību Zviedrijā pagājušajā, gan arī šajā gadsimtā. Šis projekts viennozīmīgi nostiprina latviešu un zviedru kultūrvēsturisko saikni, kā arī nodrošina, ka šis svarīgais dokumentārais mantojums tiks saglabāts nākamajām paaudzēm. Projekta rezultātā tika sakārtota visaptveroša latviešu diasporas kolekcija, kas kļuva pieejama pētniekiem un sabiedrībai, veicinot plašāku izpratni par latviešu vēsturi Zviedrijā.

foto
**Svarīga informācija Zviedrijas arhīva apmeklētājiem**

Pirms došanās uz Zviedrijas arhīvu, ir obligāti jāsazinās ar Zviedrijas latviešu apvienību, jo ir nepieciešams saņemt atļauju. Protams, ir nepieciešama arī iepriekšēja pieteikšanās Zviedrijas arhīvā, lai arhīva darbinieki nodrošinātu piekļuvi dokumentiem. Zviedrijas latviešu arhīva kolekcija glabājas Täby (Arninge-Krigsarkivet). Lai tur nokļūtu, vislabāk izmantot sabiedrisko transportu vai personīgo automašīnu.

foto
Projekta datnes lejuplāde

Piedāvājam arī iespēju lejuplādēt un iepazīties ar projekta darba datni pdf formātā.

Zemāk būs redzams Zviedrijas latviešu arhīvs, kas ir sakārtots 1069 kastēs. Katrai kastei ir savs unikālais numurs, nosaukums, dokumentu datējums un īss saturs, kā arī iespēju robežās ir ievērota iepriekšējā kārtojuma sistēma. Attēli pie kastēm ir mākslīgā intelekta veidoti, izmantojot DALL·E, vizualizējot latviešu bēgļu kustības sākšanos no Latvijas uz Zviedriju ar zvejnieku laivām, arhīva dokumentu daudzveidību, arhīvu dažādos sakārtotības stāvokļus, arhīvu attīstību dažādos gadsimtos un gadu desmitos, kā arī tālāko attīstības nākotnes prognozes.

Latviešu palīdzības komiteja
(1967-1974)
Kaste Nr. 2

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

Latviešu palīdzības komiteja
(1975-1982)
Kaste Nr. 3

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1964)
Kaste Nr. 4

Latviešu palīdzības komitejas prezidija sēdes protokols ar pielikumiem, Latviešu palīdzības komitejas pārstāvju konferenču protokoli ar pielikumiem.

Latviešu palīdzības komiteja
(1965)
Kaste Nr. 5

Latviešu palīdzības komitejas pārstāvju konferenču protokoli ar pielikumiem.

Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1969)
Kaste Nr. 6

Latviešu palīdzības komitejas padomes sēžu protokoli ar pielikumiem.

Latviešu palīdzības komiteja
(1970-1978)
Kaste Nr. 7

Latviešu palīdzības komitejas padomes sēžu protokoli ar pielikumiem.

Latviešu palīdzības komiteja
(1979-1985)
Kaste Nr. 8

Latviešu palīdzības komitejas padomes sēžu protokoli ar pielikumiem.

Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1965)
Kaste Nr. 9

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu dokumenti.

Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1971)
Kaste Nr. 10

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1972-1973)
Kaste Nr. 11

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1979-1988)
Kaste Nr. 12

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu dokumenti.

...
Komiteja Latviešu jaunatnes sadarbībai Zviedrijā
(1962-1963)
Kaste Nr. 14

Komitejas “Latviešu jaunatnes sadarbībai Zviedrijā” albums ar dalībnieku parakstiem no VIII Latviešu jaunatnes dienām Jenčēpingā un IX Latviešu jaunatnes dienām Gēteborgā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1972)
Kaste Nr. 16

Latviešu palīdzības komitejas vēlēšanu komisijas protokolu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1982)
Kaste Nr. 17

Lettisk Hemslöjd revīzijas protokols, Lettisk Hemslöjd revīzijas protokola noraksts, Latviešu palīdzības komitejas revīzijas komitejas protokoli.

...
Latviešu palīdzības komiteja un Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1946-1975)
Kaste Nr. 18

Latvijas Republikas Satversme (Latviešu palīdzības komitejas izdevums), Latviešu palīdzības komitejas statūti, grozījumi, Zviedru - latviešu palīdzības komitejas darbības pārskats, pārskati par Latviešu palīdzības komitejas darbību ar pielikumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1988)
Kaste Nr. 19

Pārskati par Latviešu palīdzības komitejas darbību ar pielikumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1986)
Kaste Nr. 22

Latviešu palīdzības komitejas īres līgums un sarakste ar juristiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1964-1984)
Kaste Nr. 23

Latviešu palīdzības komitejas aicinājumi uz valdes sēdēm.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1987)
Kaste Nr. 24

Latviešu palīdzības komitejas biroja apdrošināšanas dokumenti, biroja apzagšanas un bērnu kolonijas apdrošināšanas dokumenti, Latviešu palīdzības komitejas 25 un 30 darbības gadu jubilejas komisijas sanāksmes dokumenti, vēstules, atmiņas, raksti jubilejas izdevumam, aptaujas lapas par 25 darbības gadu jubilejas izdevuma izdošanu.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1988)
Kaste Nr. 25

Latviešu palīdzības komitejas apkārtraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1963)
Kaste Nr. 26

Latviešu palīdzības komitejas pārstāvju vēlēšanu protokoli, instrukcijas, kandidātu saraksti, sarakste par vēlēšanām u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1964-1986)
Kaste Nr. 27

Latviešu palīdzības komitejas pārstāvju vēlēšanu protokoli, instrukcijas, kandidātu saraksti, sarakste par vēlēšanām u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 31

Latviešu palīdzības komitejas ienākošo rakstu reģistrācijas grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1971-1980)
Kaste Nr. 32

Latviešu palīdzības komitejas ienākošo un izejošo rakstu reģistrācijas grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1982)
Kaste Nr. 33

Latviešu palīdzības komitejas padomes un valdes sēžu lēmumu reģistrs, satura rādītāji par padomes un valdes protokoliem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1965-1977)
Kaste Nr. 35

Latviešu palīdzības komitejas biedru saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1955-1982)
Kaste Nr. 36

Latviešu palīdzības komitejas biedru saraksti, aptaujas lapas, kases grāmata. Latviešu palīdzības komitejas biedru, latviešu organizāciju un saimniecisko uzņēmumu Zviedrijā adreses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983)
Kaste Nr. 38

Latviešu palīdzības komitejas biedru saraksti ar nepilnīgām adresēm.

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945)
Kaste Nr. 39

Latviešu bērnu un vecāku kartotēka Zviedrijā (A-Z).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1943-1946)
Kaste Nr. 40

Latvijas bēgļu Zviedrijā aptaujas lapas, Lielā kartotēka (A-Z), norādījumi Zviedrijā iebraukušo Latvijas bēgļu aptaujas lapu aizpildīšanai, bēgļu saraksti, piezīmes u.c.

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1944-1946)
Kaste Nr. 41

Latvijas bēgļu Zviedrijā aptaujas lapas (A-Z).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1950)
Kaste Nr. 42

Latvijas bēgļu Zviedrijā aptaujas lapas (Bachs - Čūska).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1950)
Kaste Nr. 43

Latvijas bēgļu Zviedrijā aptaujas lapas (Dabre - Fugals).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1950)
Kaste Nr. 44

Latvijas bēgļu Zviedrijā aptaujas lapas (Gailis - Izaksons).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1950)
Kaste Nr. 45

Latvijas bēgļu Zviedrijā aptaujas lapas (Jakubovskis - Klapkalns).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1947)
Kaste Nr. 46

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Abarons - Kalniņš).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1947)
Kaste Nr. 47

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Kraujnieks - Zemītis).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1947)
Kaste Nr. 48

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Kamols - Polis).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1947)
Kaste Nr. 49

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Polubinskis - Zvirbulis).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1947)
Kaste Nr. 52

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Ābolkalns - Zvirbulis).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1948-1949)
Kaste Nr. 53

Latviešu kartotēka Zviedrijā (A-Z).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1950)
Kaste Nr. 54

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Antons - Zvirgzdiņš).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1970)
Kaste Nr. 55

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Auziņš - Ābelīte).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1970)
Kaste Nr. 65

Latviešu kartotēka Zviedrijā (Abarona - Ivanovs).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1971)
Kaste Nr. 66

Latviešu kartotēka Zviedrijā (saraksts).

...
Latviešu bēgļu nometnes Zviedrijā un Dānijā
(1944-1956)
Kaste Nr. 68

Vēstules Latvijas Sarkanā krusta birojam Zviedrijā no DP nometnēm Vācijā. Latviešu bēgļu nometņu Zviedrijā un Dānijā saraksti. Padomju Savienībā ieslodzīto latviešu saraksti.

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944-1945)
Kaste Nr. 69

Latviešu bēgļu nometņu Zviedrijā saraksti, iekšējās kārtības noteikumi, apkārtraksti u.c., latviešu bēgļu nometnes Persnäs vecākā E. Kampara sarakste, Zviedru valodas mācību grāmatu saņēmēju saraksti, Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste par bēgļiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja un Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944-1949)
Kaste Nr. 70

Lūgumi un pateicības Zviedru - latviešu palīdzības komitejai un Latviešu palīdzības komitejai, Palīdzības sūtījumi (paciņu saturs un adresāti).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1946)
Kaste Nr. 71

ASV, Kanādā, Argentīnā, Brazīlijā, Vācijā, Austrijā, Holandē dzīvojošo latviešu saraksti, Igaunijas Sarkanā Krusta Zviedrijā un Dānijā meklēto personu saraksti, Latvijas Sarkanā Krusta, Latvijas sūtņa Francijā sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju par bēgļiem.

...
Palīdzības sūtījumi latviešu bēgļiem DP nometnēs Vācijā
(1945-1946)
Kaste Nr. 78

Palīdzības sūtījumu saņēmēju saraksti DP nometnēs Vācijā.

...
Palīdzības sūtījumi latviešu bēgļiem DP nometnēs Vācijā
(1945-1946)
Kaste Nr. 79

Palīdzības sūtījumu sūtītāju kuponi ar piezīmēm.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1948)
Kaste Nr. 80

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par pabalstiem latviešu bērniem un invalīdiem (ar fotogrāfijām), Latviešu bērnu Zviedrijā saraksts ar atzīmēm par pabalstu saņemšanu, Latviešu bērnu un invalīdu saraksti Vācijā.

...
Palīdzības sūtījumi latviešu bēgļiem DP nometnēs Vācijā
(1945-1946)
Kaste Nr. 81

Palīdzības sūtījumi (paciņu saturs un adresāti).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 82

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas Bērnu sekcijas sarakste (lūgumi un pateicības par bērnu drēbēm).

...
Palīdzības sūtījumi latviešu bēgļiem DP nometnēs Vācijā
(1946-1950)
Kaste Nr. 83

Ziedojumi (apģērbs un pārtika), pārskati u.c., lūgumi, pateicības, palīdzības sūtījumu saņēmēju saraksti DP nometnēs Vācijā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 88

Latviešu palīdzības komitejas inventāra un grāmatu rēķinu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 89

Latviešu palīdzības komitejas inventāra un grāmatu rēķinu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 90

Latviešu palīdzības komitejas inventāra un grāmatu rēķinu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1965)
Kaste Nr. 91

Latviešu palīdzības komitejas inventāra un grāmatu rēķinu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1974)
Kaste Nr. 92

Ziņojumi par zādzību, nozagto mantu saraksti, Latviešu palīdzības komitejas mēbeles un darba rīki remontam.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1967-1975)
Kaste Nr. 93

Latviešu palīdzības komitejas telpu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1975-1980)
Kaste Nr. 94

Latviešu palīdzības komitejas telpu grāmata.

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1943)
Kaste Nr. 95

Metāla durvju plāksne ar uzrakstu Svensk - Lettiska Hjälpskommitten.

...
Latviešu uzņēmēji un organizācijas Zviedrijā
(1945-1978)
Kaste Nr. 96

Latviešu uzņēmēju un organizāciju Zviedrijā saraksti, pārskati u.c.

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1940-1950)
Kaste Nr. 97

Piezīmes par latviešu etnogrāfiskiem pētījumiem, fotogrāfijas, padomju avīžu izgriezumu albums ar komentāriem zviedru valodā. Zviedru - latviešu palīdzības komitejas protokoli, sūtījumu pārskati u.c.

...
Latviešu bēgļi Zviedrijā
(1944)
Kaste Nr. 98

Vēstules ar lūgumiem (adreses, piederīgo meklēšana u.c.).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944)
Kaste Nr. 100

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste (A-O).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944)
Kaste Nr. 101

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste (P-Z).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 102

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste (A-F).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 103

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste (G-L).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 104

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste (M-R).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 105

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste (S-Z).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 106

Latviešu palīdzības komitejas grāmatvedības dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 107

Latviešu palīdzības komitejas grāmatvedības dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948)
Kaste Nr. 108

Latviešu palīdzības komitejas grāmatvedības dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949)
Kaste Nr. 109

Latviešu palīdzības komitejas grāmatvedības dokumenti.

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 110

Pabalstu lūgumi un pateicības no latviešiem Zviedrijā.

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 111

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (A-B).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 112

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (C-F).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 113

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (G-J).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 114

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (K).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 115

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (L-N).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 116

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (O-P).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 117

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (R).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 118

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (S-Š).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 119

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (T-U).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 120

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā (V-Z).

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944-1945)
Kaste Nr. 121

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Zviedrijā par darba iespējām, pabalstiem u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja un Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945-1956)
Kaste Nr. 122

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešiem Lielbritānijā, Šveicē. Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešiem ASV un PSRS par piederīgo meklēšanu.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1946)
Kaste Nr. 125

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar Starptautisko Sarkano Krustu par latviešu bēgļiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1955)
Kaste Nr. 126

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par latviešu bēgļiem un palīdzības sūtījumiem uz Vāciju, ziedojumu uzskaites grāmatas, palīdzības sūtījumu saņēmēju saraksti DP nometnēs Vācijā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 127

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (A).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 128

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (B).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 129

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (C-F).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 130

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (G-J).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 131

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (K).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 132

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (L-N).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 133

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (O-R).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 134

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (S-Š).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 135

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (T-V).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 136

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (Z).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 137

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (A-J).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 138

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (K-N).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 139

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (O-Š).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 140

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (T-Z).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1957)
Kaste Nr. 141

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (lūgumi ziedot).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948)
Kaste Nr. 142

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (A -Z).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948)
Kaste Nr. 143

Palīdzības lūgumi, ieceļošanas atļauju pieprasīšana bērniem no DP nometnēm Vācijā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1952)
Kaste Nr. 144

Invalīdu, bijušo karavīru, vecu cilvēku u.c. palīdzības lūgumi, latviešu bērnu adopcija no Vācijas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949)
Kaste Nr. 145

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1949)
Kaste Nr. 146

Piezīmju burtnīca ar palīdzības sūtījumu saņēmēju sarakstiem Vācijā, pateicības vēstules no Vācijas par sūtījumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1952)
Kaste Nr. 147

Pateicības vēstules no Vācijas par sūtījumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948)
Kaste Nr. 148

Latviešu palīdzības komitejas grāmatvedības dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949)
Kaste Nr. 149

Latviešu palīdzības komitejas grāmatvedības dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1950)
Kaste Nr. 150

Vēstules ar lūgumiem (adreses, piederīgo meklēšana u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950)
Kaste Nr. 152

Latviešu palīdzības komitejas sarakste un ziedojumu uzskaites grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1951-1952)
Kaste Nr. 153

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1953-1955)
Kaste Nr. 154

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1955-1956)
Kaste Nr. 155

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, arī par palīdzības akciju aizvestajiem (paciņas uz PSRS) u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1956)
Kaste Nr. 156

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par palīdzības akciju aizvestajiem (paciņas uz PSRS) u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1957)
Kaste Nr. 157

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1958)
Kaste Nr. 158

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1959)
Kaste Nr. 159

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1954-1961)
Kaste Nr. 160

Vēstules ar lūgumiem (adreses, piederīgo meklēšana u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1961)
Kaste Nr. 161

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1962)
Kaste Nr. 162

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1963-1965)
Kaste Nr. 163

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1968)
Kaste Nr. 164

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969-1970)
Kaste Nr. 165

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1971)
Kaste Nr. 166

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1972-1973)
Kaste Nr. 167

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1974-1976)
Kaste Nr. 168

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1977-1978)
Kaste Nr. 169

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1979-1980)
Kaste Nr. 170

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1981-1982)
Kaste Nr. 171

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983-1984)
Kaste Nr. 172

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1985-1986)
Kaste Nr. 173

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1987)
Kaste Nr. 174

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988)
Kaste Nr. 175

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1989)
Kaste Nr. 176

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1990)
Kaste Nr. 177

Latviešu palīdzības komitejas sarakste un apsveikumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1991)
Kaste Nr. 178

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1991-1992)
Kaste Nr. 179

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1992-1993)
Kaste Nr. 182

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Assembly of Captive European Nations
(1952-1954)
Kaste Nr. 183

Assembly of Captive European Nations atsūtītie materiāli un politiska satura raksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1964)
Kaste Nr. 184

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (iebraukšana Zviedrijā, piederīgo meklēšana, adreses, jūrnieka invalīda Kristapa Kamberga lieta, mantojumi u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1982)
Kaste Nr. 185

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu organizācijām Zviedrijā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1979)
Kaste Nr. 186

Latviešu palīdzības komitejas sarakste (pateicības vēstules par ziedojumiem, Gotlandes pieminekļa fonds) un Prof. B. Nerman 70 g. jubilejas svinību dalībnieku saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1946)
Kaste Nr. 188

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Statens Arbetsmarknadskommission
(1945)
Kaste Nr. 189

Statens Arbetsmarknadskommission iesniegumi, pārskati, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Statens Arbetsmarknadskommission un Arbetsmarknadsstyrelsen
(1946-1949)
Kaste Nr. 190

Statens Arbetsmarknadskommission un Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1950-1957)
Kaste Nr. 191

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1958-1960)
Kaste Nr. 192

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1961)
Kaste Nr. 193

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1962-1965)
Kaste Nr. 194

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1966-1967)
Kaste Nr. 195

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1968-1969)
Kaste Nr. 196

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1970-1972)
Kaste Nr. 197

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1973-1974)
Kaste Nr. 198

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1975-1977)
Kaste Nr. 199

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1978-1979)
Kaste Nr. 200

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1980-1981)
Kaste Nr. 201

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Arbetsmarknadsstyrelsen
(1982-1990)
Kaste Nr. 202

Arbetsmarknadsstyrelsen iesniegumi, pārskati, algu saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970-1979)
Kaste Nr. 209

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar dažādām Zviedrijas valsts iestādēm, organizācijām u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1979-1982)
Kaste Nr. 210

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar Invandrarpolitiska kommitten (ar pielikumiem).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1963)
Kaste Nr. 211

Latviešu palīdzības komitejas piezīmes, rakstu tulkojumi, pasākumu programmas u.c.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1974-1975)
Kaste Nr. 212

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1976)
Kaste Nr. 213

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1977-1978)
Kaste Nr. 214

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1979)
Kaste Nr. 215

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1980)
Kaste Nr. 216

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1981)
Kaste Nr. 217

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1981)
Kaste Nr. 218

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1982)
Kaste Nr. 219

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1982)
Kaste Nr. 220

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1983)
Kaste Nr. 221

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1984)
Kaste Nr. 222

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1985)
Kaste Nr. 223

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Statens Invandrarverk un Valsts līdzekļu sadales komisija
(1986-1991)
Kaste Nr. 224

Statens Invandrarverk apkārtraksti un sarakste, Valsts līdzekļu sadales komisijas sarakste par finansējumu, sēžu protokoli, darbības pārskati, ziņojumi.

...
Pasaules brīvo latviešu apvienība
(1978)
Kaste Nr. 225

Pasaules brīvo latviešu apvienības vēstules Latviešu palīdzības komitejai par pretpārkrievošanas akciju Latvijā (ar pielikumiem).

...
Profesora Jāņa Mediņa jubilejas komiteja
(1960)
Kaste Nr. 227

Prof. J. Mediņa jubilejas komitejas sarakste, ziņojumi, pārskati un kases grāmata.

...
Profesora Jāņa Mediņa jubilejas komiteja
(1960)
Kaste Nr. 228

Prof. J. Mediņa jubilejas komitejas ziedojumu saraksti Trimdas tautas balvai (ar pielikumiem).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1923-1981)
Kaste Nr. 230

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar Arbetsmarknadskommissionen, darbības noteikumi, darbinieku algu saraksti un izmaksu aprēķini, D. Kreicbergas algas aprēķini, sarakste ar slimokasi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1982)
Kaste Nr. 232

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar pārstāvjiem Zviedrijā, pārstāvju apliecības un saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1955)
Kaste Nr. 234

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar pārstāvjiem Zviedrijā par darba kartēm.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1982)
Kaste Nr. 235

Latviešu palīdzības komitejas biedru saraksti un darba kartes, biedru (arī mirušo) saraksti, jauno biedru aptaujas lapas u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1951-1960)
Kaste Nr. 236

Nordisk Keramik Grinups & Co sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju par keramikas izstrādājumiem, Jetes Rogas sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju par daiļamatniecību.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1969)
Kaste Nr. 237

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas grāmatvedības dokumenti, Latviešu tautas mākslas kooperatīva sarakste ar Latviešu palīdzības komiteju, grāmatnīcas grāmatu saraksti, apgrozījuma pārskati, sarakste u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970-1979)
Kaste Nr. 238

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas grāmatu saraksti, apgrozījuma pārskati, sarakste, piezīmes u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1959)
Kaste Nr. 239

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste ar Augusta Dravnieka grāmatu apgādu, J. Strautiņa grāmatnīcu, Otto Krollu, grāmatu apgādiem “Arvīds Ziemiņš” un “Liesma”, Ed. Alaiņa grāmatu apgādu, Imantu Reitmani (apgāds un grāmatnīca “Imanta”).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1961)
Kaste Nr. 240

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste ar A. Augstuma fotospiestuvi, Maiju Celmiņu, Olģertu Dīķi, Dillingas Latviešu komitejas Literatūras apgādu, Memmingenas Latviešu komitejas literatūras apgādu, Vili Štālu, Albertu Stremeli (apgāds “Kursa”), Helmaru Rudzīti, J. Kadiļa apgādu, Artura Ķīvīša grāmatnīcu, laikrakstu “Latvija”, M. Rubeni, P. Mantnieku, grāmatu apgādu “Papardes zieds” u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1956)
Kaste Nr. 241

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste ar laikrakstu “Laiks” (abonenti u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1980-1985)
Kaste Nr. 242

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas grāmatu saraksti, apgrozījuma pārskati, sarakste, piezīmes u.c.

...
Apgāds “Tēvija”
(1950-1969)
Kaste Nr. 243

Apgāda “Tēvija” īpašnieka Artura Krodera sarakste ar zviedru un vācu juristiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1982)
Kaste Nr. 245

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar G. Andersson un B. Pettersson par vēstuļu tulkojumiem Latvijas radiniekiem, Latviešu palīdzības komitejas Zviedrijas naturalizācijas veidlapu un latviešu personu dokumentu tulkojumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1946)
Kaste Nr. 247

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar Zviedrijā internētajiem latviešu karavīriem (ar pielikumiem).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1941-1969)
Kaste Nr. 248

Latviešu pieteikumi darba piedāvājumiem kultūrtehniķiem Zviedrijā (vēstules, biogrāfijas u.c.), latviešu agronomu, inženieru, kultūrtehniķu, lauksaimniecības darbinieku saraksti, pieteikumi un lūgumi.

...
Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 252

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste par skolotāju reģistrāciju.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1974)
Kaste Nr. 255

Latviešu palīdzības komitejas valdes lēmumu reģistrs, arhīva darbinieku algu aprēķini, atvaļinājumu piešķīrumi, sarakste ar Arbetsmarknadsverket.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 256

Latviešu palīdzības komitejas Darba komisijas sarakste ar latviešu bēgļiem, darba piedāvājumi, lūgumi, iesniegumi, kandidāti aroda apmācības kursiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1947)
Kaste Nr. 257

Latviešu palīdzības komitejas sarakste un dokumenti par ziedojumiem, parādiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1951)
Kaste Nr. 259

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu nelegālajiem ieceļotājiem Zviedrijā no Vācijas, Polijas un Dānijas (uzturēšanās atļauju lūgumi).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1947)
Kaste Nr. 260

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar latviešu bēgļiem Vācijā (adreses, piederīgo meklēšana u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 261

“Amerikas krusttēvu akcija” (Rädda Barn) - latviešu bēgļu bērnu Zviedrijā lūgumi (ar fotogrāfijām) un pabalstu pieprasījumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja un Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944-1950)
Kaste Nr. 263

Ziņojumi par motorkuģa “Hercogs Jēkabs” izdošanu PSRS, Zviedru - latviešu palīdzības komitejas, Latviešu palīdzības komitejas sarakste par latviešu bēgļu laivām un kuģiem, pabalstiem latviešu jūrniekiem Zviedrijā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1946)
Kaste Nr. 265

Latviešu palīdzības komitejas sarakste un ieceļošanas atļauju pieprasījumi no latviešiem Vācijā, Zviedrijā iebraukušo latviešu saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1948)
Kaste Nr. 266

Latviešu palīdzības komitejas sarakste un ieceļošanas atļauju pieprasījumi no latviešiem Vācijā, Zviedrijā iebraukušo latviešu saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1951)
Kaste Nr. 267

Latviešu palīdzības komitejas sarakste un ieceļošanas atļauju pieprasījumi no latviešiem Vācijā, Zviedrijā iebraukušo latviešu saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950)
Kaste Nr. 268

Latviešu palīdzības komitejas sarakste un ieceļošanas atļauju pieprasījumi no latviešiem Vācijā, Zviedrijā iebraukušo latviešu saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1953-1955)
Kaste Nr. 269

Latviešu palīdzības komitejas atskaites, pārskati un sarakste par paciņu sūtīšanu trūcīgajiem latviešiem Vācijā un Zviedrijā, arī uz PSRS (deportētajiem u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1967)
Kaste Nr. 270

Latviešu palīdzības komitejas Bibliotēkas grāmatu saraksts un sarakste ar lasītājiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1956)
Kaste Nr. 271

Latviešu palīdzības komitejas atskaites, pārskati un sarakste par piederīgo meklēšanu un paciņu sūtīšanu uz PSRS (deportētajiem u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1957)
Kaste Nr. 272

Latviešu palīdzības komitejas atskaites, pārskati un sarakste par piederīgo meklēšanu un paciņu sūtīšanu uz PSRS (deportētajiem u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1958)
Kaste Nr. 273

Latviešu palīdzības komitejas atskaites, pārskati un sarakste par paciņu sūtīšanu uz PSRS (deportētajiem u.c.), paciņās sūtīto audumu paraugi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1958)
Kaste Nr. 274

Latviešu palīdzības komitejas atskaites, pārskati un sarakste par paciņu (arī medikamentu) sūtīšanu uz PSRS (deportētajiem u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1959-1960)
Kaste Nr. 275

Latviešu palīdzības komitejas atskaites, pārskati un sarakste par paciņu (arī medikamentu) sūtīšanu uz PSRS (deportētajiem u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1961-1964)
Kaste Nr. 276

Latviešu palīdzības komitejas atskaites, pārskati un sarakste par paciņu sūtīšanu uz PSRS (deportētajiem u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 277

Latviešu palīdzības komitejas kancelejas nodevu noteikumi un izdevumu budžets, tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (A-B).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 278

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (B).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 279

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (C-I).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 280

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (J-K).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 281

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (K-O).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 282

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (O-S).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 283

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (T-V).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1963)
Kaste Nr. 284

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c. (Z).

...
Latviešu palīdzības komiteja un Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944-1954)
Kaste Nr. 285

Zviedru - latviešu palīdzības komitejas sarakste ar dažādām iestādēm un personām, Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar dažādām iestādēm un personām.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1955-1979)
Kaste Nr. 286

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar dažādām iestādēm un personām.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1950)
Kaste Nr. 287

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par latviešu bēgļiem, pabalstiem, ieceļošanu Zviedrijā, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1951-1953)
Kaste Nr. 288

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā, izceļošanu uz ASV un Kanādu, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1954-1955)
Kaste Nr. 289

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā (arī no Padomju Savienības), izceļošanu uz ASV un Kanādu, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1956-1957)
Kaste Nr. 290

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1958)
Kaste Nr. 291

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1959-1960)
Kaste Nr. 292

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960)
Kaste Nr. 293

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1961-1963)
Kaste Nr. 294

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1963)
Kaste Nr. 295

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1964)
Kaste Nr. 296

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1965-1966)
Kaste Nr. 297

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1967)
Kaste Nr. 299

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1968)
Kaste Nr. 300

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1968-1969)
Kaste Nr. 301

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969)
Kaste Nr. 302

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969)
Kaste Nr. 303

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970)
Kaste Nr. 304

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970)
Kaste Nr. 305

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970)
Kaste Nr. 306

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1971)
Kaste Nr. 307

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1971)
Kaste Nr. 308

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1972)
Kaste Nr. 309

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1972)
Kaste Nr. 310

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1973)
Kaste Nr. 311

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1974)
Kaste Nr. 312

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1975)
Kaste Nr. 313

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1976-1977)
Kaste Nr. 314

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1978)
Kaste Nr. 315

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1979)
Kaste Nr. 316

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1979-1980)
Kaste Nr. 317

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1980)
Kaste Nr. 318

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1981)
Kaste Nr. 319

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1982)
Kaste Nr. 320

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1982-1983)
Kaste Nr. 321

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983-1984)
Kaste Nr. 322

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1985)
Kaste Nr. 323

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1985-1986)
Kaste Nr. 324

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1987)
Kaste Nr. 325

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988)
Kaste Nr. 326

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988)
Kaste Nr. 327

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1989)
Kaste Nr. 328

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1989-1990)
Kaste Nr. 329

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Padomju Savienības, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1991)
Kaste Nr. 330

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par ieceļošanu Zviedrijā no Latvijas, uzturēšanās atļauju pieprasījumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1957)
Kaste Nr. 332

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti, arī par militāro dienestu u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1951-1979)
Kaste Nr. 333

Latviešu palīdzības komitejas tulkojumi un apliecinājumi: pilnvaras, darba apliecības, izglītības, personas dokumenti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1965-1966)
Kaste Nr. 334

Latviešu palīdzības komitejas dokumenti par Zviedrijas pavalstniecību.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1942-1961)
Kaste Nr. 335

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar dažādām personām, Alfrēda Trektera personas dokumenti, Arvīda Āboliņa Latvijas skolnieka apliecība, Zigurda Griezes Zviedrijas nepilsoņa pase, Latviešu palīdzības komitejas sarakste par rēderi Pauli Arturu Dannebergu, Viļa Tiltiņa sarakste par emigrāciju uz ASV, informācijas materiāli par stāvokli Padomju Savienībā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1959-1978)
Kaste Nr. 337

Latvijas palīdzības komitejas sarakste par Ernesta Alfrēda Strazdiņa Vācijas pensiju.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1979)
Kaste Nr. 338

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par I. Vabuļa, E. Abuča, V. Nakela, Ernas Mālītes, Zuzannas Maureres, Adama Zigfrida Kumpes, Otilijas Krebss u.c. Vācijas pensijām.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1960)
Kaste Nr. 340

Latviešu palīdzības komitejas latviešu jūrnieku dokumentu tulkojumi un apstiprinājumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1951)
Kaste Nr. 341

Latviešu palīdzības komitejas latviešu pasu tulkojumi un apstiprinājumi.

...
Fotogrāfijas
(1929-1936)
Kaste Nr. 344

Dažādas Latvijas fotogrāfijas, arī zviedru karaļa Gustava V vizīte Rīgā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1962-1981)
Kaste Nr. 347

Viktora Abriņa un Almas Abriņas, Elmara Adlera, Marijas Akots, Pētera Ancāna, Olgas Augstsproģes un Roberta Augstsproģa, Krista un Britas Apses mantojuma dokumentu tulkojumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1952-1977)
Kaste Nr. 348

Kārļa Osvalda Baloža, Alfreda Vilhelma Bečasa, Gotfrīda Bērziņa, Eric Albert Bjunger, Otto Blaksona, Leo Brammaņa, Osvalda Herberta, Veltas Bulles un Aleksandra Bulles mantojuma dokumentu tulkojumi, Latviešu palīdzības komitejas mantojumu dokumentu tulkojumi (B).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1982)
Kaste Nr. 349

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par Indriķi Ēķi un Ābramu Zebu, Ilzes Ceras, Friča Hermaņa Celma, Arinas Tatjanas Daģes, Mārtiņa Daukšes, Helenas Feldmanes, Linas Feldmanes, Leontīnes Forbenas u.c. mantojuma dokumentu tulkojumi (E-G).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1993)
Kaste Nr. 350

Elzas un Leopolda Kandaru testamenti un iesniegums LPSR iekšlietu ministram par māsas aizliegumu izbraukt uz Zviedriju, Arvida Irša, Dores Otīlijas Jankovskas, Eduarda Kalniņa, Emīla Zigfrīda Ernesta Kampara, Ernesta Ķīvīša, Georga Kļaviņa, Veronikas Kļaviņas u.c. testamentu tulkojumi, Jāņa Kalna nodokļu parādi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1952-1983)
Kaste Nr. 351

Jāņa Laterera, Anetes Leimanes, Artura Lesnieka, Mildas Liepiņas, Leopolda Lūriņa, Augusta Lūša u.c. mantojuma dokumentu tulkojumi, arī Olgas Latereras dokumenti (ar pielikumiem).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1961-1980)
Kaste Nr. 352

Emmas Amalijas Nitmanes dokumentu tulkojumi un apstiprinājumi par atteikšanos no padomju pilsonības, Kazimira Marcinkeviča, Anetes Maureres, Jāņa Mediņa, Helenas Miezes, Martina Eugen Voldemara Mieža, Augustes Milleres, Osvalda Murjāna u.c.mantojuma dokumentu tulkojumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1982)
Kaste Nr. 353

Martas Rozalijas Strovaldes, Vilhelma Rūdolfa Sirmeļa dokumentu tulkojumi, Oskara Sakārņa pilnvaras projekts, Mērijas Sakss, Hugo Kārļa Saliņa, Millijas Šimoļunas, Jāņa Ludviga Silava, Lizetes Skalbes, Almas Šķilteres, Edvarda un Noras Silnieku u.c. mantojuma dokumentu tulkojumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1952-1982)
Kaste Nr. 354

Olgas Taubes, Herberta Tepfera, Irmas Tidemanes, Lizes Tiltiņas, Olgas un Alfrēda Ūdru, Jāņa Ūdra, Emmas Upmales, Kārļa Vestena, Adolfa Vitckopfa, Artura Vītiņa un Emmas Ziediņas testamentu projekti, mantojuma dokumentu tulkojumi (ar pielikumiem).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1969)
Kaste Nr. 355

18. novembra svētku runas, programmas, dalībnieku saraksti, atskaites u.c. dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1979)
Kaste Nr. 356

Latviešu politisko, sabiedrisko un arodorganizāciju Zviedrijā saraksti, Zviedrijas latviešu protesta vēstules par Latvijas zeltu, J. R. Saulīša iesniegums par izceļošanu uz Pakistānu, Latviešu palīdzības komitejas vienošanās ar Vesterosas bibliotēku, Latviešu palīdzības komitejas apsveikumi, telegrammas, līdzjūtības.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970-1988)
Kaste Nr. 357

18. novembra svētku runas, programmas, dalībnieku saraksti, atskaites u.c. dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja un Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944-1969)
Kaste Nr. 358

Latviešu bēgļu nometnes Zviedrijā laikraksts “Vācele”, bēgļu atmiņas u.c., A.Platbārža izstādes programma, Zviedru - latviešu palīdzības komitejas pārskati, latviešu koncertu, pasākumu Zviedrijā programmas, ielūgumi u.c. dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945)
Kaste Nr. 366

Latviešu palīdzības komitejas saimnieciskie pārskati un atskaites (ar pielikumiem).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 367

Latviešu palīdzības komitejas saimnieciskie pārskati un atskaites (ar pielikumiem).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1982)
Kaste Nr. 368

Latviešu palīdzības komitejas budžets, saimnieciskie pārskati un atskaites (ar pielikumiem).

...
Austra Augenberga
(1975-1979)
Kaste Nr. 369

Austras Augenbergas autobiogrāfija, atmiņas (Ērgļu novads un ar to saistītie mākslinieki un rakstnieki), piezīmes par latviešu skolām DP nometņu laikā Elmshornā (Vācijā), sarakste ar K. Ozoliņu, K. Augenbergu, V. Rozenfeldi u.c.

...
Austra Augenberga
(1975-1981)
Kaste Nr. 370

Austras Augenbergas autobiogrāfija, atmiņas par trimdu Anglijā, skolām Latvijā un Anglijā, raksti laikrakstos, sarakste ar K. Ozoliņu, A. Gailīti, ģimenes fotogrāfijas u.c.

...
Inese Auziņa-Smith, Paulina Abolkalns, Alberts Ansons, Jānis Abučs, Daniels Agrums, Pauls Branke, Artūrs Bertholds, Janīna Babre, K. Banga, Alfrēds Bīlmanis (A-B)
(1943-1986)
Kaste Nr. 371

Inese Auziņas-Smith referāti par latviešu kultūras dokumentācijas saglabāšanu, fotogrāfijas (Vesterosas pilsētas bibliotēka), piemiņas markas no 10. Anglijas latviešu dziesmu dienām Lesterā. Niklāva Strunkes, Roberta Legzdiņa vēstules Jānim Abučam, 10. Bērnu svētku Eskilstūnā grāmatiņa u.c.

...
Miķelis Bunkšs
(1975)
Kaste Nr. 372

Miķeļa Bunkša manuskripts “Latgaļu Atmūda”.

...
Paulis Baumeisters
(1951-1954)
Kaste Nr. 373

Paula Baumeistera dzīves apraksts, fotogrāfija, ziņojums par 1941. gada deportācijām.

...
Leo Brammanis, Kārlis Branke
(1947-1986)
Kaste Nr. 374

Leo Brammaņa izglītības dokumentu kopijas, lekcijas mežu entomoloģijā (lasītas Pinebergas universitātē), raksti par pētījumiem, autobiogrāfija u.c., Kārļa Brankes raksti Zviedrijas presē.

...
Lilija Brante Pārupe
(1951-1972)
Kaste Nr. 375

Lilijas Brantes Pārupes biogrāfiskie dokumenti (pase), vēstules, raksti, ģimenes fotogrāfijas.

...
Marta Čakste, Mintauts Čakste, Maija Celmiņa, Ieva Celmiņa, Gustavs Celmiņš, Aleksandrs Černejs, Jānis Cīrulis, Leons Čuibe
(1944-1976)
Kaste Nr. 376

Martas Čakstes vēstules, raksti, fotogrāfijas, Mintauta Čakstes sarakste, Maijas Celmiņas manuskripts par Riharda Zariņa dzimtu, Ievas Celmiņas atmiņas par ģimeni, Gustava Celmiņa vēstules, ģimenes fotogrāfijas u.c.

...
Alfrēds Dziļums
(1945-1974)
Kaste Nr. 377

Alfrēda Dziļuma vēstules, manuskripti, piezīmes u.c.

...
Kārlis Dziļleja
(1946-1959)
Kaste Nr. 378

Kārļa Dziļlejas sarakste, raksti, lekciju materiāli u.c.

...
Kārlis Dziļleja, Marija Dziļleja
(1939-1962)
Kaste Nr. 379

Kārļa Dziļlejas sarakste. Marijas Dziļlejas savāktie dokumenti: Artura Bērziņa noraksti no preses par Daci Akmentiņu, J. Alkšņa raksts par Oskaru Kalpaku, Haralda Biezā vēstules noraksts u.c.

...
Ernests Dinsbergs, Kārlis Dinsbergs, Krišjānis Dinsbergs
(1890-1975)
Kaste Nr. 380

Ernesta Dinsberga saderināšanās apsveikums un vēstules krustdēlam Ernestam, raksti par E. Dinsbergu, fotogrāfijas (arī muzeja atklāšana), pastkartes u.c.

...
Helēne Dārzniece, Fricis Danga
(1969-1982)
Kaste Nr. 381

Helēnes Dārznieces atmiņas, sarakste, piezīmes. Friča Dangas raksti, atmiņas, piezīmes, sarakste.

...
Jānis Arturs Dumpis
(1944-1981)
Kaste Nr. 382

Jāņa Artura Dumpja personas dokumenti (pases, apliecības), sarakste, piezīmes, fotogrāfijas.

...
Andrejs Eglītis
(1950-1963)
Kaste Nr. 383

Andreja Eglīša manuskripti “Lāsts”, “ Nesaule” un “Otranto” ar piezīmēm un labojumiem.

...
Pēteris Ērmanis
(1945-1954)
Kaste Nr. 384

Pētera Ērmaņa manuskripti, raksti, piezīmes.

...
Jānis Ezītis, Augusts Eglīte
(1938-1949)
Kaste Nr. 385

Jānim Ezītim dāvināts fotoalbums no Lībekas latviešu jaunekļu kristīgās savienības, fotogrāfijas no Cedelghēmas nometnes. Augusta Eglītes saglabātā KKP tabakas fabrikas “Cietie kauli” cigarešu kastīte.

...
Eduards Freimanis
(1986)
Kaste Nr. 386

Eduarda Freimaņa manuskripti “ Zvaigžņu gaisma”, “Izcilā brīvība”, “Draudzības pils”, “ Visādais Jēpis”.

...
Aleksandrs Gubenis, Jānis Gulbītis, Arnolds Goldbergs, Teodors Grīnbergs, Jānis Grīns
(1938-1976)
Kaste Nr. 387

Aleksandra Gubeņa 18. novembra referāts, Jāņa Gulbīša (Jānis Viesiens) manuskripts “Māla bezdelīgas”, izziņas, vēstules, Arnolda Goldberga atmiņu piezīmes par Ogres pagastu un bēgļiem, Arhibīskapa Teodora Grīnberga fotogrāfija, Jāņa Grīna raksti un manuskripti.

...
Uldis Ģērmanis
(1958-1967)
Kaste Nr. 388

U. Ģērmaņa manuskripti “Zili stikli, zaļi ledi”, “Jukums Vācietis”, “Latviešu tautas piedzīvojumi I-IV”, raksti periodikā, recenzijas.

...
Maksimilians Grietēns
(1978)
Kaste Nr. 389

Maksimiliana Grietēna dokumenti par Tobago (diapozitīvi un filma).

...
Maksimilians Grietēns
(1972-1978)
Kaste Nr. 390

Dokumenti par ceļojumu uz Tobago un pieminekļa celšanu.

...
Maksimilians Grietēns
(1979-1982)
Kaste Nr. 391

Dokumenti par ceļojumu uz Tobago un pieminekļa celšanu.

...
Maksimilians Grietēns
(1936-1985)
Kaste Nr. 392

Dokumenti par Edvardu Liedskalniņu un Tobago vēsturi, ģeogrāfiju, publikācijas u.c.

...
Maksimilians Grietēns
(1972)
Kaste Nr. 393

Maksimiliana Grietēna fotogrāfijas no ceļojuma uz Tobago.

...
Kārlis Zigfrids Goldbergs
(1967-1970)
Kaste Nr. 394

Kārļa Zigfrīda Goldberga foto negatīvi, grāmatas ar dokumentu ielīmējumiem.

...
Anšlavs Eglītis, Veronika Janelsiņa
(1958)
Kaste Nr. 395

Veronikas Janelsiņas un Anšlava Eglīša zīmējumi.

...
Andrejs Johansons, Ella Lūcija Jansone, Sandra Ikše-Bergman, H. Fensters, Gunārs Irbe, Valija Jankevica
(1946-1986)
Kaste Nr. 396

Andreja Johansona referāts par Baltijas kultūrvēstures problēmām. Ellas Lūcijas Jansones dzīvesstāsts. Laikrakstu raksti par gobelēnu audēju Sandru Ikši-Bergman. H. Fenstera saraksts par baltiešu kuģiem. Gunāra Irbes referāts “Mūsdienu latviešu literatūra pasaules panorāmā”. Valijas Jankevicas vēstules, rokdarbu fotogrāfijas, atmiņas par Tiņģēres pamatskolu un pili.

...
Marija Kadiķis, Ansis Kurmis, Georgs Kirštens, Konstance Kļava, Georgs Kļaviņš, Mirdza Krastiņa, Kārlis Krastiņš, Kārlis Kundziņš, Arvīds Krasts
(1897-1980)
Kaste Nr. 397

Marijas Kadiķis pārfotografētais žurnāla “Atpūta” (1929.g. 28. jūnijs) vāks ar Zviedrijas karaļa Gustava V portretu. Anša Kurmja manuskripts “Jānis Reiters”. Georga Kiršteina sakrātie materiāli: Johan Alfred Kirstein iesvētības apliecības kopija un 1912. gada Krievijas naudas zīmes (500 un 100 rubļi). Konstances Kļavas referāts par latviešu tautasdziesmām u.c.

...
Jānis Kārkliņš
(1971-1972)
Kaste Nr. 398

Jāņa Kārkliņa atmiņu burtnīcas.

...
Jānis Kronlins
(1975-1976)
Kaste Nr. 399

Jāņa Kronlina raksti par latviešu izglītību ASV, sarakste, apkārtraksti u.c.

...
Arturs Kroders
(1949-1968)
Kaste Nr. 400

Latviešu jaunekļu un jauno sieviešu kristīgās savienības apkārtraksts (1966), Latviešu preses biedrības apkārtraksts (1956), Latviešu zemnieku savienības Zviedrijas valdes apkārtraksts (1953), Zinaīdas Lazdas piemiņas fonda apkārtraksts (1964), Padomju Latvijas radio raidījumu teksti, ziņu apkopojumi “Stāvoklis Latvijā” u.c.

...
Arturs Kroders
(1950-1970)
Kaste Nr. 401

Artura Krodera savāktie dažādi trimdas latviešu organizāciju dokumenti.

...
Arturs Kroders
(1950-1970)
Kaste Nr. 402

Artura Krodera savāktie dažādi trimdas latviešu organizāciju dokumenti.

...
Pēteris Kalniņš
(1949-1956)
Kaste Nr. 403

LNF statūti, Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas ĀK un Zviedrijas latviešu sociāldemokrātu kluba izdevumi, informatīvi izdevumi “Okupētā Latvija”, “Latvija aiz dzelzs priekškara”, ziņas par kolhoziem u.c.

...
Pēteris Kalniņš
(1958-1980)
Kaste Nr. 404

Pētera Kalniņa dokumentu satura rādītājs, raksti, vēstules, piezīmju grāmatiņas, fotogrāfijas.

...
Pēteris Kalniņš
(1947-1971)
Kaste Nr. 405

Pētera Kalniņa sarakste ar Arnoldu Pētersonu, Jāni Brežģi, Haraldu Biezo. Latviešu sūtniecības Londonā mēnešu apskati, Stokholmas latviešu ev.-lut. draudzes apkārtraksti u.c.

...
Pēteris Kalniņš
(1941-1970)
Kaste Nr. 406

Pētera Kalniņa sarakste ar Lidiju Kalniņu un Annu Vaselnieci.

...
Pēteris Kalniņš
(1950-1973)
Kaste Nr. 407

Pētera Kalniņa sarakste ar Lidiju Kalniņu, Tālivaldi Kalniņu, Annu Ķici.

...
Pēteris Kalniņš
(1956-1971)
Kaste Nr. 408

Pētera Kalniņa sarakste ar Mildu Apsīti, Sylvia Aavakivi, Annu Ķicis, Āriju Egli, Emīliju Vītolu, Jāni Eglīti, Skaidrīti Eglīti.

...
Pēteris Kalniņš
(1947-1972)
Kaste Nr. 409

Pētera Kalniņa sarakste ar Almu Maču.

...
Pēteris Kalniņš
(1944-1970)
Kaste Nr. 410

Pētera Kalniņa sarakste ar Jāni Zalcmani, Dailu Blūmentāli, Jāni Bīriņu.

...
Pēteris Kalniņš
(1944-1971)
Kaste Nr. 411

Pētera Kalniņa sarakste ar Alfrēdu Bērziņu.

...
Pēteris Kalniņš
(1945-1967)
Kaste Nr. 412

Pētera Kalniņa sarakste ar Voldemāru Kaiju, Arnoldu Briedi, Kārli Straubergu, Arvedu Švābi, Elsu Baumani, Mildu Apsīti, Jāni Andersonu, Otto Puriņu u.c.

...
Pēteris Kalniņš
(1945-1971)
Kaste Nr. 413

Pētera Kalniņa sarakste ar Jāni Mucenieku, Kārli Bachu, Albertu Martinovu, Arturu Strautmani, Jāni Mālīti u.c.

...
Pēteris Kalniņš
(1958-1972)
Kaste Nr. 414

Pētera Kalniņa sarakste ar Ernestu Laudurgu, Arnoldu Pētersonu, Jāni Kārkliņu u.c.

...
Pēteris Kalniņš
(1945-1973)
Kaste Nr. 415

Pētera Kalniņa sarakste ar Irmu Ulmani, Alisi Sietiņsoni, Hermani Kalniņu, Otto Puriņu.

...
Pēteris Kalniņš
(1945-1971)
Kaste Nr. 416

Pētera Kalniņa sarakste ar Adolfu Šteinu, Vili Kaliņu, Paulu Rasiņu, Johanu Bramani u.c.

...
Pēteris Kalniņš
(1948-1973)
Kaste Nr. 417

Pētera Kalniņa sarakste ar Alīnu Bērziņu, Hariju Nolli, Rūdolfu Apsīti, Kārli Apsīti u.c.

...
Pēteris Kalniņš
(1949-1972)
Kaste Nr. 418

Pēterim Kalniņam sūtītie apsveikumi un pastkartes.

...
Jānis Lapiņš
(1949-1970)
Kaste Nr. 419

Jāņa Lapiņa sakrātās sarīkojumu programmas un ielūgumi.

...
Aleksandrs Lasmanis, Alfreds Lapukins, Eižens Leimanis, Roberts Legzdiņš, Juris Lecis, Kārlis Liepiņš
(1944-1983)
Kaste Nr. 420

Aleksandra Lasmaņa raksti un vēstules. Raksti par Alfreda Lapukina izstādēm. Eižena Leimaņa fotogrāfija un biogrāfiskas ziņas. Roberta Legzdiņa raksts “ 36 stundas likteņa varā. Kā mēs pārbraucām Baltijas jūru”. Jura Leča vēstule. Kārļa Liepiņa dokumentu apkopojums “Koprēdereja un citi” , atmiņu raksts “Šķiršanās no dzimtenes”, vēstules, Lūcijas Liepiņas dokumenti u.c.

...
Jēkabs Lībeks
(1916-1970)
Kaste Nr. 421

Jēkaba Lībeka (Raits Ritums) raksts “ Par veciem mācītājiem - dzejniekiem”. Vēstules Jēkabam Lībekam, fotogrāfijas. Jēkaba Lībeka raksti “ Melnā sotņa”, “Atmiņas par Ogri un avīzi “Ogres Straume””, “Par veciem grāmatniekiem”.

...
Voldemārs Likerts, A. Ludriksons
(1952-1988)
Kaste Nr. 422

A.Ludriksona sakrātās sarīkojumu programmas. Voldemāra Likerta vēstules, fotogrāfijas.

...
Kārlis Princis
(1963-1967)
Kaste Nr. 423

Kārļa Prinča publikācijas zooloģijā.

...
Kārlis Princis
(1927-1971)
Kaste Nr. 424

Kārļa Prinča publikācijas zooloģijā.

...
Kārlis Princis
(1951-1960)
Kaste Nr. 425

Kārļa Prinča publikācijas zooloģijā.

...
Kārlis Princis
(1940-1978)
Kaste Nr. 426

Kārļa Prinča personas dokumenti (pase, Rīgas Dabas muzeja direktora apliecība u.c.), publikācijas presē par Kārli Princi, zooloģijas piezīmju burtnīcas, fotogrāfijas.

...
Kārlis Princis
(1926-1977)
Kaste Nr. 427

Kārļa Prinča sarakste un savāktie materiāli par lībiešiem.

...
Kārlis Princis
(1944-1946)
Kaste Nr. 428

Kārļa Prinča savāktie materiāli par latviešu jūrniekiem, sarakste.

...
Andrejs Punka
(1944-1985)
Kaste Nr. 429

Andreja Punkas personas dokumenti, fotogrāfijas, dienasgrāmatas, sarakste, raksti presē u.c.

...
Arturs Plaudis, Alfons Priedīte, Aleksandrs Platbarzdis
(1982-1983)
Kaste Nr. 430

Artura Plauža sarakstītās grāmatas “Silueti” un “Dzimtenes grāmata”. Alfona Priedītes atmiņas un sarakste. Publikācijas presē par Aleksandru Platbarzdi.

...
Elza Polis
(1946-1973)
Kaste Nr. 431

Elzas Polis raksti, atmiņas, sarakste, fotogrāfijas.

...
Pēteris Pelcis, Paulis Pelcis
(1935-1985)
Kaste Nr. 432

Materiāli ciltsrakstu sastādīšanai Pleču dzimtai, raksti presē par Pēteri Pelci, Pauļa Pelča Viskonsīnas kopas darbības apraksti u.c.

...
Pēteris Pelcis
(1946-1955)
Kaste Nr. 433

Pētera Pelča sarakste, fotogrāfijas.

...
Teodora Reitera koris
(1945-1956)
Kaste Nr. 434

Dokumenti par Teodora Reitera kori.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1950-1972)
Kaste Nr. 435

Kontantīna Ozoliņa sarakste par “Latviešu juristu rakstiem” (ar pielikumiem).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1950-1962)
Kaste Nr. 436

Konstantīna Ozoliņa apkopotā informācija par latviešu juristiem, nekrologi u.c.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1950-1962)
Kaste Nr. 437

Konstantīna Ozoliņa veidotā latviešu juristu kartotēka.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1972-1984)
Kaste Nr. 438

Konstantīna Ozoliņa adrešu burtnīcas ar labojumiem, Vesterosas bibliotēkas latviešu grāmatu krājuma katalogs.

...
Jānis Mednis
(1945-1976)
Kaste Nr. 439

Jāņa Medņa apkopotie raksti no periodikas par latviešu leģionāru izdošanu PSRS.

...
Zenta Mauriņa, Irene Melle, Jānis Mūzis, Fritz Helmut Mildenberg, Ernests Ozols, Mirdza Ozols, Oskars Ozols, Zenta Ore, Lūcija Osis
(1947-1981)
Kaste Nr. 440

Zentas Mauriņas vēstuļu kopijas. Irenes Melles referāts par Zentu Mauriņu. Jāņa Mūža savāktais rakstu krājums par Armijas ekonomisko veikalu Rīgā. Fritz Helmut Mildenberg publikācija par latviešu leģionāru izdošanu. Ernesta Ozola manuskripti par Mālupes pagastu, lopkopības attīstību, Aldzenes pagastu. Ernesta Ozola manuskripti par Mālupes pagastu, lopkopības attīstību, Aldzenes pagastu Mirdzas Ozolas un Oskara Ozola personas dokumenti, raksti, sarakste, fotogrāfijas u.c.

...
Mirdza Ozola, Oskars Ozols
(1960-1982)
Kaste Nr. 441

Mirdzas Ozolas vēstules, Oskara Ozola raksti, sarakste, Ismenes Grundules manuskripti u.c.

...
Velta Rūķe - Draviņa, Valters Reicholds
(1950-1983)
Kaste Nr. 442

Veltas Rūķes-Draviņas referāts “Latviešu tautasdziesmas un modernā dzeja”, bibliogrāfijas korektūra. Valtera Reicholda piezīmes.

...
Dagnija Šleiere, Juris Šleiers
(1946-1960)
Kaste Nr. 443

Dagnijas Šleieres, Jura Šleiera sarakste (A-L).

...
Dagnija Šleiere, Juris Šleiers
(1946-1960)
Kaste Nr. 444

Dagnijas Šleieres, Jura Šleiera sarakste (M-Z).

...
Erna Sviestiņa
(1945-1980)
Kaste Nr. 445

Ernas Sviestiņas autobiogrāfija, vēstules, savāktie raksti no laikrakstiem par dažādām tēmām.

...
Erna Sviestiņa, Jānis Sviestiņš
(1960-1980)
Kaste Nr. 446

Ernas Sviestiņas, Jāņa Sviestiņa u.c. sarakste.

...
Jānis Manfrēds Sarma
(1946-1969)
Kaste Nr. 447

Jāņa Manfrēda Sarmas sarakste, savāktie dokumenti, fotogrāfijas u.c.

...
Jānis Manfrēds Sarma
(1976-1982)
Kaste Nr. 448

Jānim Manfrēdam Sarmam no Latvijas sūtītās vēstules.

...
Leonīds Slaucītājs
(1922-1944)
Kaste Nr. 449

Leonīda Slaucītāja piezīmes, un apkopotie raksti no periodikas par dažādām tēmām.

...
Leonīds Slaucītājs
(1948-1972)
Kaste Nr. 450

Leonīda Slaucītāja piezīmes, fotogrāfijas, apkopotie raksti no periodikas par dažādām tēmām.

...
Leonīds Slaucītājs
(1948-1957)
Kaste Nr. 451

Leonīda Slaucītāja piezīmes, un apkopotie raksti no periodikas par dažādām tēmām.

...
Leonīds Slaucītājs
(1929-1972)
Kaste Nr. 452

Leonīda Slaucītāja piezīmes, sarakste, apkopotie raksti no periodikas par dažādām tēmām.

...
Harijs Skuja, Pauls Skulte, Oskars Šalka, Alma Strīķe, Ādolfs Šilde, Edgars Tomsons, Armins Treis, Andrejs Trauciņš
(1920-1983)
Kaste Nr. 453

Harija Skujas vēstules, fotogrāfijas, manuskripti (Lībiešu dzejas un atdzejojuma antoloģija). Paula Skultes personas dokumenti, Krišjāņa Barona tautas augstskolas klausītāju izbraukuma fotogrāfijas, vēstules u.c.

...
Andrejs Trauciņš
(1946-1970)
Kaste Nr. 454

Mežkopju biedrības “Šalkone” dokumenti.

...
Leontine Stakle, Alfreds Vītols, Jāzeps Vītols, Roberts Virsnieks, Alberts Upmalis, Andrejs Vikmanis, Jānis Viesiens, Brigitta Vēvere Anderberga, Andrejs Veide
(1938-1978)
Kaste Nr. 455

Leontines Stakles dokumenti par būvinženieri Jāni Valdemāru Stakli. Georga Vītola apkopotās Alfreda Vītola publikācijas presē. Jāzepa Vītola piemiņas fonda dokumenti. Alberta Upmaļa atmiņas par Rihardu Virsnieku, fotogrāfijas. Jāņa Viesiena (Gulbīša) lugas un manuskripti u.c.

...
Auseklis Veģis
(1929-1960)
Kaste Nr. 456

Ausekļa Veģa biogrāfija, lekcijas, raksti, vēstules u.c.

...
Auseklis Veģis
(1950-1960)
Kaste Nr. 457

Ausekļa Veģa raksti, referāti u.c.

...
Pēteris Virsis, Edvards Veiss, Oskars Zutis, Atis Zālītis, Edgars Zubeckis, K. Zīverts
(1949-1980)
Kaste Nr. 458

Pētera Virša sarakste u.c dokumenti. Edvarda Veisa raksti zviedru presē. Oskara Zuša vēstules un atmiņas. Ata Zālīša vēstules un rakstu izvilkumi par Andreju Jurjānu. Edgara Zubecka vēstules. K. Zīverta statistikas publikācijas.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945)
Kaste Nr. 459

Latviešu apvienības Zviedrijā dibināšanas protokols, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945)
Kaste Nr. 460

Latviešu apvienības Zviedrijā valdes sēžu protokolu grāmata.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945-1946)
Kaste Nr. 461

Latviešu apvienības Zviedrijā valdes sēžu protokolu grāmata.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1946-1947)
Kaste Nr. 462

Latviešu apvienības Zviedrijā valdes sēžu protokolu grāmata.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1947)
Kaste Nr. 463

Latviešu apvienības Zviedrijā valdes sēžu protokolu grāmata.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1950-1953)
Kaste Nr. 464

Latviešu apvienības Zviedrijā valdes sēžu protokolu grāmata.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945-1947)
Kaste Nr. 465

Latviešu apvienības Zviedrijā biedru naudas reģistra grāmata.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945)
Kaste Nr. 466

Latviešu apvienības Zviedrijā padomes sēžu protokolu grāmata.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1946-1962)
Kaste Nr. 467

Latviešu apvienības Zviedrijā pilnsapulču, padomes un valdes sēžu protokoli (ar pielikumiem).

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945)
Kaste Nr. 468

Latviešu apvienības Zviedrijā ienākošie raksti.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1950-1960)
Kaste Nr. 469

Latviešu apvienības Zviedrijā ienākošie raksti.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945-1953)
Kaste Nr. 470

Latviešu apvienības Zviedrijā izejošo rakstu reģistrācijas žurnāls.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945-1951)
Kaste Nr. 471

Latviešu apvienības Zviedrijā izejošie raksti.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1952-1960)
Kaste Nr. 472

Latviešu apvienības Zviedrijā izejošie raksti.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945-1948)
Kaste Nr. 473

Latviešu apvienības Zviedrijā sarakste ar Statens Utlänningskommission (ar pielikumiem).

...
Pēteris Kalniņš
(1944-1970)
Kaste Nr. 474

Pēterim Kalniņam adresētas vēstules.

...
Latviešu zemnieku savienība
(1948-1968)
Kaste Nr. 475

Latviešu zemnieku savienības sarakste, protokoli, pārskati u.c.

...
Ernests Strazdiņš
(1955-1983)
Kaste Nr. 476

Ernestam Strazdiņam adresētas vēstules no Latviešu Nacionālā Fonda, fotogrāfijas, LNF informācijas biļeteni “Brīvība”, apkārtraksti, protokoli u.c.

...
Ernests Strazdiņš
(1920-1983)
Kaste Nr. 477

Ernesta Strazdiņa personas dokumenti. 6. Rīgas kājnieku pulka sakaru rotas fotogrāfijas. Latviešu kara invalīdu apvienības nama fonda biļeteni un fotogrāfijas. Daugavas Vanagu Hallstahammaras nodaļas dokumenti.

...
Ernests Strazdiņš
(1951-1982)
Kaste Nr. 478

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar Latviešu palīdzības komitejas pārstāvi Hallstahammarā Ernestu Strazdiņu. Sadarbības Komitejas aizvesto aprūpei vēstules Ernestam Strazdiņam, apkārtraksti u.c. dokumenti.

...
Latviešu organizāciju savienība
(1946-1951)
Kaste Nr. 479

Latviešu organizāciju savienības statūti, protokoli, sarakste, pārskati u.c.

...
Latviešu organizāciju savienība
(1947-1950)
Kaste Nr. 480

Latviešu organizāciju savienības valdes sēžu protokolu grāmata.

...
Latviešu organizāciju savienība
(1948)
Kaste Nr. 481

Latviešu organizāciju savienības valdes sēžu protokolu grāmata.

...
Pēteris Kalniņš
(1948-1956)
Kaste Nr. 482

Dokumenti par Igaunijas pēdējā parlamenta prezidentu Otto Pukk.

...
Latviešu Nacionālā Padome un Latvijas Centrālā Komiteja
(1940-1949)
Kaste Nr. 483

Latviešu Nacionālās padomes protokoli, sarakste. Latviešu Centrālās Komitejas Informācijas nozares informācijas apkopojumi, apkārtraksti u.c.

...
Latviešu Nacionālais fonds
(1947-1957)
Kaste Nr. 484

Latviešu Nacionālā fonda statūti, protokoli, vēstules u.c.

...
Informācijas biļeteni
(1948-1963)
Kaste Nr. 485

“Latvian Bulletin”, “Okupētā Latvija”, “Latvija aiz dzelzs priekškara”.

...
Skolas
(1932-1980)
Kaste Nr. 486

Rīgas pilsētas 1. ģimnāzijas J.S.K. pulciņa fotoalbums. Anša Kurmja atmiņas “Astoņpadsmit gadus Latvijas vecākajā skolā”. Dokumenti par iecerēto rakstu krājumu par 1. ģimnāziju.

...
Skolas
(1949-1976)
Kaste Nr. 487

Latviešu skolotāju biedrības Zviedrijā statūti, ZLCP izglītības nozares pārskati, raksti par latviešu skolām Zviedrijā. Zviedrijas latviešu papildskolu skolotāju un papildskolu uzturētāju organizētāju konferences protokols. K. Ozoliņam adresētas vēstules ar atmiņām par latviešu skolām Zviedrijā u.c.

...
Bērnu svētki
(1960-1978)
Kaste Nr. 488

Latviešu bērnu svētku Zviedrijā dokumenti: protokoli, programmas, pārskati, fotogrāfijas.

...
Bērnu svētki
(1950-1952)
Kaste Nr. 489

Latviešu bērnu svētki Zviedrijā trimdas gados (fotoalbums).

...
Skolas
(1949-1959)
Kaste Nr. 490

Vesterosas latviešu papildskolas protokoli, dienasgrāmatas u.c.

...
O. Freivalds
(1950-1965)
Kaste Nr. 491

O. Freivalda raksti, piezīmes un sarakste par Latvijas politiskajām partijām.

...
O. Freivalds
(1946-1962)
Kaste Nr. 492

O. Freivaldam adresētas vēstules, Zviedrijas Latviešu Centrālās padomes, latviešu ev.-lut. baznīcas Zviedrijā protokoli, darbības pārskati u.c.

...
Jānis Rutkis
(1950-1955)
Kaste Nr. 493

Jāņa Rutka izveidotā latviešu akadēmiķu kartotēka. Latvijas enciklopēdijas grāmatas 1 - 30 (iztrūkst 5).

...
Voldemars Roberts Ozoliņš, Leopolds Luriņš
(1936-1962)
Kaste Nr. 494

Voldemara Roberta Ozoliņa un Leopolda Luriņa personas dokumenti, piezīmes, vēstules, fotogrāfijas u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970-1986)
Kaste Nr. 495

Latvijas valsts svētku, dievkalpojumu, teātra izrāžu, koncertu u.c. sarīkojumu programmas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1963-1969)
Kaste Nr. 496

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste par grāmatu “Valodiņa”, norēķini un kases grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970-1972)
Kaste Nr. 497

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste un norēķini.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1972-1973)
Kaste Nr. 498

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, kases grāmatas un norēķini.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1974-1976)
Kaste Nr. 499

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, kases grāmatas un norēķini.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1976-1978)
Kaste Nr. 500

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, kases grāmatas un norēķini.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1978-1980)
Kaste Nr. 501

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, kases grāmatas un norēķini.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1981-1983)
Kaste Nr. 502

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, kases grāmatas un norēķini.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(1993-1997)
Kaste Nr. 503

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(1998-2000)
Kaste Nr. 504

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(2000-2001)
Kaste Nr. 505

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(2001-2002)
Kaste Nr. 506

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(2002-2004)
Kaste Nr. 507

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1982)
Kaste Nr. 508

Latviešu palīdzības komitejas darbības pārskati, sēžu protokoli, sarakste u.c.

...
Zviedrijas latviešu centrālā padome
(1972-1997)
Kaste Nr. 509

Zviedrijas latviešu centrālās padomes vēlēšanu dokumenti, sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1967-2000)
Kaste Nr. 510

Latviešu palīdzības komitejas vēlēšanu dokumenti, aptaujas lapas par vēsturi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1982-1986)
Kaste Nr. 511

Iestāšanās izziņas (anketas).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2000)
Kaste Nr. 512

Latviešu palīdzības komitejas izejošie raksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2001-2003)
Kaste Nr. 513

Latviešu palīdzības komitejas izejošie raksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2000-2003)
Kaste Nr. 514

Latviešu palīdzības komitejas ienākošie raksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2000)
Kaste Nr. 515

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2000-2002)
Kaste Nr. 516

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2001-2002)
Kaste Nr. 517

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2002)
Kaste Nr. 518

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2003)
Kaste Nr. 519

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1982-2002)
Kaste Nr. 520

Gleznotāja Viļa Valdmaņa mākslas veicināšanas fonda dokumenti.

...
Baltiska Institutet
(1978-1985)
Kaste Nr. 521

Baltijas institūta protokoli, ziņojumi, pārskati, sarakste.

...
Audio kasetes
(1973-1977)
Kaste Nr. 522

Audio kasetes: Eiropas latviešu dziesmu svētki 1973, Ādolfa Kēlera saruna ar Pēteri Līci, Maksimiliāna Grietēna ieraksti.

...
Dokumenti no Latvijas
(1934)
Kaste Nr. 523

Izglītības ministrijas rīkotās Norvēģijas tagadnes tēlojošās mākslas izstādes viesu grāmata Rīgas pilsētas mākslas muzejā.

...
Dokumenti no Latvijas
(1925)
Kaste Nr. 524

Latvijas Zemkopības ministrijas Zemes ierīcības departamenta Meliorācijas darbu 3. rajona Liepājā fotoalbums.

...
Dokumenti no Latvijas
(1934)
Kaste Nr. 525

Kora “Dziesmu vara” koncertu Oslo fotogrāfijas.

...
Latviešu dziesmu svētki
(1968-1984)
Kaste Nr. 526

Latviešu dziesmu svētku Londonā, Hannoverē, Ķelnē, Minsterē vadoņi, programmas u.c.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1971-1986)
Kaste Nr. 527

Konstantīna Ozoliņa sarakste ar Latviešu preses biedrības biedriem u.c. personām.

...
J. Bokalders, Otto Krolls, Rihards Zariņš, Paulis Pelcis
(1930-1982)
Kaste Nr. 528

Otto Krolla sarakste par sūtījumiem uz Padomju Savienību, dāvanu saiņu reklāmas, J. Bokaldera manuskripts “Acta Baltica”, “Krievijas 18. gadsimta imperiālā politika Baltijā”, piezīmes u.c.

...
Dažādu biedrību dokumenti
(1955-1970)
Kaste Nr. 529

Latvijas arhitektu biedrības ziņas “Arhitekts”, Latviešu akadēmisko mācību spēku apvienības izdevums “Latviešu akadēmiskās ziņas”, mēnešraksti latviešu sportistiem svešumā “Sporta apskats”, latviešu karavīru organizācijas “ Latvju karavīrs” apkārtraksts u.c.

...
Starptautiskās sieviešu organizācijas
(1922-1935)
Kaste Nr. 530

Starptautisko sieviešu organizāciju apkārtraksti, pasākumu programmas u.c.

...
Latviešu jaunatnes kongresi
(1968-1975)
Kaste Nr. 531

Latviešu jauniešu kongresu Beļģijā un Anglijā dokumenti.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969-1987)
Kaste Nr. 532

Konstantīna Ozoliņa sarakste par Latviešu grāmatu un dokumentu krātuvi Zviedrijā.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1968-1987)
Kaste Nr. 533

Konstantīna Ozoliņa sarakste ar Latviešu neredzīgo kopas Skaņu lenšu bibliotēku u.c.

...
Ernests Strazdiņš
(1944-1983)
Kaste Nr. 534

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par okupēto Latviju.

...
Ernests Strazdiņš
(1961-1980)
Kaste Nr. 535

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par okupēto Latviju.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 536

Konstantīna Ozoliņa sarakste (A-B).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 537

Konstantīna Ozoliņa sarakste (B-C).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 538

Konstantīna Ozoliņa sarakste (C-D).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 539

Konstantīna Ozoliņa sarakste (D-G).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 540

Konstantīna Ozoliņa sarakste (I-J).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 541

Konstantīna Ozoliņa sarakste (J-M).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 542

Konstantīna Ozoliņa sarakste (M-P).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 543

Konstantīna Ozoliņa sarakste (P-R).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 544

Konstantīna Ozoliņa sarakste (R-S).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 545

Konstantīna Ozoliņa sarakste (S-V).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1967-1986)
Kaste Nr. 546

Konstantīna Ozoliņa sarakste (V-Z).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969-1973)
Kaste Nr. 547

Konstantīna Ozoliņa veidotie saraksti par dāvinājumiem “Latviešu grāmatu un dokumentu krājumam” Vesterosas bibliotēkā.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1974-1978)
Kaste Nr. 548

Konstantīna Ozoliņa veidotie saraksti par dāvinājumiem “Latviešu grāmatu un dokumentu krājumam” Vesterosas bibliotēkā.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969 -1987)
Kaste Nr. 549

Sarakste par “ Latviešu grāmatu un dokumentu krājumu” Vesterosas bibliotēkā, dokumenti par krājuma glabāšanu, līgums par krājuma pārvešanu uz Zviedrijas valsts arhīvu.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969 -1987)
Kaste Nr. 550

Konstantīna Ozoliņa veidotie saraksti par dāvinājumiem “Latviešu grāmatu un dokumentu krājumam” Vesterosas bibliotēkā, dāvinātāju biogrāfijas.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969-1986)
Kaste Nr. 551

Vesterosas bibliotēkā notikušo sarīkojumu dokumenti.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969-1987)
Kaste Nr. 552

Vesterosas bibliotēkas latviešu periodika (A-K).

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969-1987)
Kaste Nr. 553

Vesterosas bibliotēkas latviešu periodika (L-Z).

...
Zenta Zommers-Ore
(1969-1987)
Kaste Nr. 554

Latvju raksti I.

...
Zenta Zommers-Ore
(1969-1987)
Kaste Nr. 555

Latvju raksti II.

...
Zenta Zommers-Ore
(1969-1987)
Kaste Nr. 556

Latvju raksti III.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969-1986)
Kaste Nr. 557

Konstantīna Ozoliņa apkopotā informācija par latviešu rakstniekiem, fotogrāfijas.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1969-1986)
Kaste Nr. 558

Konstantīna Ozoliņa apkopotā informācija par Vesterosas latviešu grāmatu un dokumentu krājumu.

...
Tija Banga
(1960)
Kaste Nr. 559

Lugas “Septiņas vecmeitas” manuskripta kopija.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1948-1986)
Kaste Nr. 560

Konstantīna Ozoliņa sarakste, dažādu organizāciju apkārtraksti u.c.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1973-1977)
Kaste Nr. 561

Konstantīna Ozoliņa dienasgrāmatas.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1977-1982)
Kaste Nr. 562

Konstantīna Ozoliņa dienasgrāmatas.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1983-1987)
Kaste Nr. 563

Konstantīna Ozoliņa dienasgrāmatas.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1983)
Kaste Nr. 564

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešiem Zviedrijā.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 565

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešiem ASV.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1983)
Kaste Nr. 566

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešiem Zviedrijā.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 567

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešu mākslu, literatūru, mūziku, sportu u.c.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 568

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešu jubilejām, biogrāfijām u.c.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 569

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešiem ASV.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 570

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešiem Kanādā.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 571

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešu mākslu, literatūru, mūziku, sportu u.c.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 572

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par okupēto Latviju.

...
Ernests Strazdiņš
(1950-1987)
Kaste Nr. 573

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešu jubilejām, biogrāfijām u.c.

...
Ernests Strazdiņš
(1950 -1987)
Kaste Nr. 574

Ernesta Strazdiņa apkopotie raksti no periodikas par latviešiem Vācijā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1990)
Kaste Nr. 575

Sadarbības komitejas Sadales komisijas protokolu grāmata, Latviešu palīdzības komitejas inventāra, kases, ieņēmumu un izdevumu rēķinu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1993)
Kaste Nr. 576

Latviešu palīdzības komitejas vēlēšanu komisijas sēžu protokolu grāmata un balsojumi, apmeklētāju un telefona zvanu uzskaites grāmata, kases grāmata, telpu un pasākumu uzskaites grāmata.

...
Jaunatnes Kristīgā savienība
(1945-1956)
Kaste Nr. 577

Jaunatnes Kristīgās savienības Centrālās valdes protokoli, Jaunatnes Kristīgās savienības Zviedrijā valdes sēžu protokolu grāmata, Jaunatnes Kristīgās savienības Stokholmas nodaļas protokolu grāmata.

...
Vesterosas bibliotēka
(1986-1988)
Kaste Nr. 578

Vesterosas bibliotēkas latviešu grāmatu krājuma saraksti.

...
Eiropas Latviešu jaunatnes apvienība
(1970-1986)
Kaste Nr. 579

Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Stokholmas nodaļas pilnsapulču protokoli un ziņojumi (ar pielikumiem), Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas valdes aptaujas lapas, Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas iesniegumi Stockholms Fritidsforvalning.

...
Eiropas Latviešu jaunatnes apvienība
(1971-1978)
Kaste Nr. 580

Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Skandinācijas nodaļas sarakste.

...
Eiropas Latviešu jaunatnes apvienība
(1978-1981)
Kaste Nr. 581

Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas finanšu pārskati, sarakste, apkārtraksti, protokoli u.c.

...
Eiropas Latviešu jaunatnes apvienība
(1963-1982)
Kaste Nr. 582

Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas protokoli, apkārtraksti, pārskati. Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības “Pagraba” līgumi, darbības noteikumi, sarakste.

...
Eiropas Latviešu jaunatnes apvienība
(1982-1985)
Kaste Nr. 583

Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas protokoli, sarakste, pārskati, finanses.

...
Eiropas Latviešu jaunatnes apvienība
(1982-1985)
Kaste Nr. 584

Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības viesu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1985-1986)
Kaste Nr. 585

Latviešu palīdzības komitejas virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1986-1987)
Kaste Nr. 586

Latviešu palīdzības komitejas virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988)
Kaste Nr. 587

Latviešu palīdzības komitejas virsgrāmata.

...
Kārlis Straubergs
(1935-1959)
Kaste Nr. 588

Profesora Kārļa Strauberga raksti, piezīmes, tulkojumi, publikācijas presē, vēstules par Latvijas vēsturi.

...
Kārlis Straubergs
(1944-1960)
Kaste Nr. 589

Profesora Kārļa Strauberga raksti, piezīmes, tulkojumi, publikācijas presē, vēstules par Latvijas vēsturi.

...
Kārlis Straubergs
(1946)
Kaste Nr. 590

Profesora Kārļa Strauberga manuskripti un tulkojumi.

...
Jaunatnes Kristīgā savienība
(1945-1974)
Kaste Nr. 591

Jauno sieviešu kristīgās savienības protokolu grāmata. Jaunatnes kristīgās savienības kases grāmata.

...
Dažādas organizācijas
(1950-1986)
Kaste Nr. 592

Latviešu Pensionāru aprūpes biedrības apkārtraksts “Sveiciens”, kases grāmata. ACEN delegātu Stokholmā protokolu grāmata. Latvijas Atjaunošanas komiteja Eiropas centrs apkārtraksti, protokoli, raksti par politiku, statūti, informācija par bēgļiem, pilsonību u.c.

...
Daugavas Vanagi Zviedrijā
(1943-1978)
Kaste Nr. 593

Dokumenti par Latviešu karavīru palīdzības darbību. Viļa Hāznera sarakste ar Konstantīnu Ozoliņu. Daugavas Vanagu Zviedrijas valdes sarakste un sēžu protokoli, informācijas biļeteni u.c.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā, Zviedru-latviešu palīdzības komiteja, Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1960)
Kaste Nr. 594

Latviešu apvienības Zviedrijā biedru naudas reģistra grāmata. Informācijas biļeteni “Latvija aiz dzelzs priekškara". Zviedru-latviešu palīdzības komitejas darbības pārskats. Latviešu palīdzības komitejas finanšu un darbības pārskati. Tālsarunu reģistrācijas burtnīca. Sadarbības komitejas Sadales komisijas saiņu saraksti. Latviešu palīdzības komitejas prezidija protokolu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1957)
Kaste Nr. 595

Palīdzības lūgumi no latviešiem Vācijā. Latviešu bēgļu saraksti Zviedrijā. Latviešu palīdzības komitejas darbības pārskati un protokoli. Saiņu nosūtīšanas saraksti.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1958-1962)
Kaste Nr. 596

Sadarbības komitejas saiņu pieprasījumu reģistrācijas grāmata.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1962-1971)
Kaste Nr. 597

Sadarbības komitejas saiņu pieprasījumu reģistrācijas grāmata.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1972-1977)
Kaste Nr. 598

Sadarbības komitejas kases grāmata.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1980-1981)
Kaste Nr. 599

Sadarbības komitejas kases grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1965-1988)
Kaste Nr. 600

Latviešu palīdzības komitejas dokumenti par Latvijas apmeklējumiem-iesniegumi, informācija, ziņojums par Vesterosas Latviešu dokumentu un grāmatu krājumu, bērnu vasaras kolonijas kases grāmata u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1972)
Kaste Nr. 601

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpes saiņi, ziņojumi, pārskati, ziedojumi, aicinājumi ziedot, ziedotāju saraksti, saiņu saturs, adresētu saraksti.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1972)
Kaste Nr. 602

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei revīzijas ziņojumi, ziedojumu pavadvēstules, protokoli, ziņojumi, sarakste, pārskati par nosūtītajiem saiņiem uz PSRS.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1973)
Kaste Nr. 603

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei revīzijas pārskati, ziņojumi, pārskati par sūtījumiem.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1959-1965)
Kaste Nr. 604

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei ziņojumi un pārskati.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1963-1972)
Kaste Nr. 606

Sadarbības komitejas saiņu saturs, adreses, pārskati, ziņojumi, pavadvēstules, ziedojumi.

...
Zviedru-latviešu palīdzības komiteja
(1942-1948)
Kaste Nr. 607

Zviedru-latviešu palīdzības komitejas sarakste par skolu organizēšanu Zviedrijā, skolnieku un skolotāju saraksti, apliecības, pieteikumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1957-1967)
Kaste Nr. 608

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas kases grāmatas.

...
Internētie karavīri
(1945-1946)
Kaste Nr. 609

Baltiešu internēto karavīru vēstules, saraksti, piezīmes u.c. dokumenti.

...
Latvju vārds
(1948-1956)
Kaste Nr. 610

“Latvju vārda” sarakste ar abonentiem, parādnieku saraksti, maksājumi, redakcijas sarakste. Sūtņa K. Zariņa fotogrāfijas no pasākumiem. Lasītāju aptaujas lapas un finanšu pārskati.

...
Arturs Kroders
(1951-1972)
Kaste Nr. 611

Artura Krodera sarakste, politikas rakstura publikācijas no laikrakstiem, piezīmes, organizāciju biedra kartes. Artura Krodera 80. gadu jubilejas ziedojumu sarakste.

...
Arturs Kroders
(1960-1971)
Kaste Nr. 612

Artura Krodera piezīmes, politiska rakstura publikācijas no laikrakstiem, sarakste.

...
Arturs Kroders
(1960-1971)
Kaste Nr. 613

Artura Krodera piezīmes, politiska rakstura publikācijas no laikrakstiem, sarakste.

...
Lilija Brante - Pārupe
(1944-1966)
Kaste Nr. 614

Oļģerta Liepiņa, Karolas Dāles, Viktora Dāles, Jāņa Veseļa u.c. personu vēstules.

...
Jānis Blaus
(1946-1970)
Kaste Nr. 615

Jāņa Blaus personas dokumenti, Zviedrijas un citu valstu latviešu organizāciju protokoli, ziņojumi u.c.

...
Fotogrāfijas
(1920-1937)
Kaste Nr. 616

Valsts Statistiskās pārvaldes darbinieku fotoalbums.

...
Fotogrāfijas
(1930)
Kaste Nr. 617

Latvijas Universitātes pasniedzēju un studentu ceļojuma uz Zviedriju fotoalbums.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1970)
Kaste Nr. 618

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par piederīgo meklēšanu, iebraukšanu Zviedrijā, bēgļu saraksti Zviedrijā, Vācijā u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1982)
Kaste Nr. 619

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, ziņojumi, pārskati, informācija par bēgļiem, nodokļiem, pilnvaras, apliecinājumi, ieceļošana Zviedrijā, mantojumi un testamenti, tulkojumi, latviešu adreses.

...
Laikraksti un apkārtraksti
(1944-1985)
Kaste Nr. 620

Latvian Information Bulletin, Amerikas vēstnesis, Latgola, Dzimtenes Balss, Austrālijas latvietis, Daugava, Brīvība, Latviešu ziņas Francijā, Deutsche Zeitung im Osten, laikrakstu izgriezumi par notikumiem Latvijā un latviešu pasākumiem un kultūru no Zviedrijas preses.

...
Vilhelms Valdmanis, Gustavs Celmiņš, Latvju raksti Brīvā Latvija
(1946-1979)
Kaste Nr. 621

Vilhelma Valdmaņa personas dokumenti, zīmējumi, raksti par mākslu. Gustava Celmiņa vēstules u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1946)
Kaste Nr. 622

Latviešu Vācijā vēstules Latviešu palīdzības komitejai par pazudušo piederīgo meklēšanu. Latviešu palīdzības komitejas finanses. Latviešu palīdzības komitejas saņemtās vēstules no Zviedrijā dzīvojošiem latviešiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1978)
Kaste Nr. 623

Latviešu palīdzības komitejas Bērnu kolonijas bērnu saraksti, personāls, inventārs, grāmatu saraksti.

...
Latvju Vārds
(1949-1974)
Kaste Nr. 624

Latvju Vārda redakcijas sarakste, statūti, pārskati, protokoli, redaktora A. Krodera bēres.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1945)
Kaste Nr. 625

Latviešu skolotāju Zviedrijā reģistrācija. Inteliģento darbu pieprasījumi. Latviešu zinātnieku, augstāko mācību iestāžu mācībspēku Zviedrijā aptaujas lapas. Latviešu bēgļu Zviedrijā saraksti.

...
Latvju Vārds
(1950-1978)
Kaste Nr. 626

Latviešu studentu apvienības “Dziesmu vara” sarakste, biedru saraksti. Stokholmas latviešu draudzes apkārtraksts. Latvju Vārda redakcijas sarakste u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1986)
Kaste Nr. 627

Latviešu palīdzības komitejas bibliotēkas saraksti, vēstules, kases grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1970)
Kaste Nr. 628

Latviešu palīdzības komitejas bērnu vasaras kolonijas informācija, inventārs, akti, darbības pārskati, finanšu aprēķini, darbinieki, programmas, sarakste ar vecākiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1959-1963)
Kaste Nr. 629

Latviešu palīdzības komitejas bērnu vasaras kolonijas informācija, inventārs, akti, darbības pārskati, finanšu aprēķini, darbinieki, programmas, sarakste ar vecākiem.

...
Zviedrijas latviešu biedrība
(1945-1950)
Kaste Nr. 630

Zviedrijas latviešu biedrības kases grāmatas, protokolu grāmata, biedru pieteikumi, iesniegumi, sarakste, finanses u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1948)
Kaste Nr. 631

Zviedru-latviešu palīdzības komitejai adresēti lūgumi no latviešiem Zviedrijā. Palīdzības lūgumi no Vācijas. Latviešu juristu Zviedrijā saraksti. Bērnu saraksti, protokoli par palīdzības sūtījumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1950)
Kaste Nr. 632

Dāvanu saiņi uz Vāciju, saiņu saturs, sūtītāji, adresāti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1947)
Kaste Nr. 633

Ziedojumu vākšana palīdzības darbam, protokoli, sarakste u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1949)
Kaste Nr. 634

Lūgumi no latviešiem Zviedrijā, pabalsti, iebraukšana un uzturēšanās Zviedrijā, pārskati par palīdzības darbu u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1975)
Kaste Nr. 635

Latviešu palīdzības komitejas kancelejas nodevas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1955)
Kaste Nr. 636

Latviešu palīdzības komitejas tekošo rēķinu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1956-1967)
Kaste Nr. 637

Latviešu palīdzības komitejas pasta tekošo rēķinu un noguldījumu rēķinu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1951-1958)
Kaste Nr. 638

Latviešu palīdzības komitejas pārvaldes izdevumu grāmatas, ieņēmumi un izdevumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1949)
Kaste Nr. 639

Latviešu palīdzības komitejas kases grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1961)
Kaste Nr. 640

Latviešu palīdzības komitejas kases grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1962-1971)
Kaste Nr. 641

Latviešu palīdzības komitejas kases grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1973-1981)
Kaste Nr. 642

Latviešu palīdzības komitejas rēķinu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1950)
Kaste Nr. 643

Latviešu palīdzības komitejas dažādu iestāžu un personu rēķinu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1970)
Kaste Nr. 644

Latviešu palīdzības komitejas pārvaldes izdevumu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1971-1985)
Kaste Nr. 645

Latviešu palīdzības komitejas pārvaldes ieņēmumu un izdevumu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1950)
Kaste Nr. 646

Latviešu palīdzības komitejas pārvaldes izdevumu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1947)
Kaste Nr. 647

Latviešu palīdzības komitejas dažādu iestāžu un personu rēķinu grāmatas.

...
Latviešu vakara ģimnāzija
(1945-1950)
Kaste Nr. 648

Latviešu vakara ģimnāzijas Stokholmā kases žurnāli, pedagoģiskās padomes protokolu grāmata, mācību dienasgrāmatas, skolēnu saraksti, sarakste par skolēnu uzņemšanu, skolēnu iesniegumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1948)
Kaste Nr. 649

Latviešu advokātu pilnvaru noraksti. Arhīva darbinieku saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1950)
Kaste Nr. 650

Bāreņu un atbalstīto bērnu saraksti, uz Vāciju nosūtīto saiņu saraksti, sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1969)
Kaste Nr. 651

Latviešu palīdzības komitejas biroja vadītājas Dagnijas Kreicbergas darba piezīmes, sarakste u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1948)
Kaste Nr. 652

Latviešu skolas Zviedrijā, apkārtraksti, skolas naudas apmaksa, zviedru valodas vingrinājumi, ziedojumi Baltijas Universitātei Hamburgā, Latviešu vakara ģimnāzijas Stokholmā pārskats par skolas naudas nomaksu, Latviešu palīdzības komitejas biroja skapja skice (R. Legzdiņš).

...
Plakāti un afišas
(1960-1979)
Kaste Nr. 653

DV dienas Čikāgā. Nicolai Gedda. Sanfrancisko Dziesmu svētki. Darbu izstāde. DV Stokholmas nodaļas teātra trupa.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1951-1954)
Kaste Nr. 654

Latviešu palīdzības komitejas dažādu iestāžu un personu rēķinu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1955-1962)
Kaste Nr. 655

Latviešu palīdzības komitejas dažādu iestāžu un personu rēķinu grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1963-1972)
Kaste Nr. 656

Latviešu palīdzības komitejas dažādu iestāžu un personu rēķinu grāmatas.

...
Zviedru-latviešu palīdzības komiteja
(1944)
Kaste Nr. 657

Zviedru-latviešu palīdzības komitejas piederīgo meklēšana.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1949)
Kaste Nr. 658

Latviešu ārsti, zobārsti, farmaceiti, medmāsas Zviedrijā: darbs, reģistri, sarakste, anketas u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1960)
Kaste Nr. 659

Edgara Dunsdorfa Lībekā apkopojums "Latvijas zeme, iedzīvotāji un saimniecība pirms emigrācijas". Latviešu palīdzības komitejas piezīmes, pārskati, saraksti. The Central European federal Club in Rome “The information Bulletin”. Sarakste ar latviešu vecākiem par bērnu pieteikšanu vasaras kolonijās, palīdzība u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1947)
Kaste Nr. 660

Latviešu palīdzības komitejas uz Vāciju nosūtīto saiņu saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1944-1945)
Kaste Nr. 661

Latviešu bēgļu personu saraksti Zviedrijā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1966)
Kaste Nr. 662

Latviešu palīdzības komitejas protokolu grāmatas.

...
Kārlis Princis
(1970)
Kaste Nr. 663

Kārļa Prinča izglītības diploms.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1960-1980)
Kaste Nr. 664

Vesterosas latviešu krājuma audio magnētiskā lente.

...
Jānis Lapiņš
(1948-1963)
Kaste Nr. 665

Jāņa Lapiņa rakstu apkopojumi, sarakste, pārskati, piezīmes u.c.

...
Latviešu juristu apvienība
(1947-1972)
Kaste Nr. 666

Latviešu juristu apvienība “Latviešu juristu raksti”- sarakste, piezīmes, raksti, pārskati.

...
Latviešu juristu apvienība
(1947-1972)
Kaste Nr. 667

Latviešu juristu apvienība “Latviešu juristu raksti”- sarakste, piezīmes, raksti, pārskati.

...
Jānis Kronlins
(1945-1980)
Kaste Nr. 668

Jāņa Kronlina savāktie dokumenti par latviešu skolām Anglijā un Austrālijā.

...
Jānis Kronlins
(1945-1980)
Kaste Nr. 669

Jāņa Kronlina savāktie dokumenti par latviešu skolām Zviedrijā.

...
Jānis Kronlins
(1945-1980)
Kaste Nr. 670

Jāņa Kronlina savāktie dokumenti par latviešu skolām Kanādā, Vācijā, Dānijā, Brazīlijā, Venecuēlā.

...
Jānis Kronlins
(1976)
Kaste Nr. 671

Jāņa Kronlina manuskripta “Trimdas latviešu skolu vēsture” dokumentu papildinājums, labojumi, fotogrāfijas u.c.

...
Ansis Kurmis
(1950-1954)
Kaste Nr. 672

“Trimdas skola” norēķini, sarakste ar Ludi Bērziņu, Jāni Mežaku, Hermani Kreiceru, Kārli Zariņu, A. Spekki u.c.

...
Ansis Kurmis
(1950-1954)
Kaste Nr. 673

“Trimdas skola” sarakste ar Jāni Rudzīti, Arnoldu Lūsi u.c.

...
Ansis Kurmis
(1945-1952)
Kaste Nr. 674

LCP protokoli, pārskati. Raksti un piezīmes par jaunlatviešiem, Ausekli, Andreju Pumpuru, Juri Alunānu, Krišjāni Baronu, Ati Kronvaldu, Rūdolfu Blaumani, Zviedrijas parlamenta vēsturi u.c.

...
Ansis Kurmis
(1947-1950)
Kaste Nr. 675

Anša Kurmja raksti “Laikmets, vide un es viņos”, Jāņa Čakstes biogrāfija, latviešu literatūras vēsture, Jānis Reiters u.c.

...
Ansis Kurmis
(1950-1964)
Kaste Nr. 676

Anša Kurmja raksts “Latviešu skolotāju darbības sākums”. Zviedrijas latviešu papildskolu skolotāju un papildskolu uzturētāju organizāciju konferences protokols. Skolotāju, skolēnu fotogrāfijas. Raksti “Trimdas skolai”, piezīmes, sarakste ar rakstu autoriem.

...
Zenta Graulica
(1960-1976)
Kaste Nr. 677

Zentas Graulicas atmiņu piezīmes.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1981-1983)
Kaste Nr. 678

Latviešu palīdzības komitejas virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983-1985)
Kaste Nr. 679

Latviešu palīdzības komitejas virsgrāmata.

...
Valija Jankevica
(1944-1964)
Kaste Nr. 680

Valijas Jankevicas atmiņas par bēgļu gaitām un dzīvi ASV, piezīmes, vēstules, fotogrāfijas, personas dokumenti.

...
Valija Jankevica
(1941-1966)
Kaste Nr. 681

Valijas Jankevicas Valijas Jankevicas atmiņas par bēgļu gaitām un dzīvi ASV, piezīmes, vēstules, fotogrāfijas, personas dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1961-1968)
Kaste Nr. 682

Palīdzības darba karšu turētāju saraksts.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1958-1964)
Kaste Nr. 683

Palīdzības darba karšu turētāju saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970)
Kaste Nr. 684

Latviešu palīdzības komitejas “lielās” kartotēkas saraksts (M-Z).

...
Sadarbības komiteja, Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1972)
Kaste Nr. 685

Sadarbības komitejas revīzijas ziņojumi, darbības pārskati. Latviešu palīdzības komitejas vēlēšanas.

...
Latviešu liberālā apvienība
(1951-1961)
Kaste Nr. 686

Latviešu liberālās apvienības apkārtraksti, sarakste u.c.

...
Sigrida Dalbe
(1904-1984)
Kaste Nr. 687

Fotogrāfijas, vēstules, atmiņas par L. I. Tailovas krievu sieviešu privātģimnāziju u.c.

...
Miķelis Bunkšs
(1960-1975)
Kaste Nr. 688

Miķeļa Bunkša raksti par Latgali, manuskripts “Die Russifizierung in den Baltischen Laendern”.

...
Rasma Heijmel
(1949-1959)
Kaste Nr. 689

Rasmas Heijmel recepšu burtnīca, dzejoļu apkopojums.

...
Lilija Brante-Pārupe, Karmena Kurzemniece
(1945-1975)
Kaste Nr. 690

Karmenas Kurzemnieces dzejoļu krājuma manuskripts. “Sederokras smaids” redaktors Uldis Ģēmanis (kopija). Lilijas Brantes-Pārupes atmiņas, piezīmes par latviešu rakstniekiem u.c.

...
Arturs Plaudis
(1947-1980)
Kaste Nr. 691

Artura Plauža sarakste ar Andreju Eglīti, Ellu Jansoni, Nikolaju Kalniņu, Knutu Lesiņu, Jāni Zanderu u.c.

...
Arturs Plaudis
(1947-1949)
Kaste Nr. 692

Artura Plauža sarakste ar dažādām personām.

...
Arturs Plaudis
(1945-1955)
Kaste Nr. 693

“Sasauksme” Nr. 16.-19. Artura Plauža sarakste ar Ernu Geistauti u.c.

...
Latviešu juristu apvienība
(1955-1961)
Kaste Nr. 694

Latviešu juristu apvienība “Latviešu juristu raksti” manuskripti, autoru iesūtītie raksti.

...
Latviešu juristu apvienība
(1951-1966)
Kaste Nr. 695

Latviešu juristu apvienība “Latviešu juristu raksti” manuskripti, autoru iesūtītie raksti.

...
Valentins Pelēcis
(1932-1966)
Kaste Nr. 696

Otto Bitāna (ASV) sarakste ar Latviju, fotogrāfijas, Mālupes piensaimnieku sabiedrības statūti, adrešu grāmatiņa.

...
Kārlis Princis
(1909-1968)
Kaste Nr. 697

Kārļa Prinča personas dokumenti, raksti, sarakste, piezīmes, fotogrāfijas, apsveikumi, publikācijas, pētījumi.

...
Kārlis Princis
(1912-1935)
Kaste Nr. 698

Kārļa Prinča izglītības diplomi un apliecības.

...
Leons Liepiņš
(1945-1950)
Kaste Nr. 699

Herrenvīkas latviešu nometnes apsveikumi, saraksti, fotogrāfiju albums, Leona Liepiņa dienasgrāmata.

...
Jānis Lejiņš
(1931-1980)
Kaste Nr. 700

Politiska satura publikācijas no laikrakstiem, apkārtraksti sarakste u.c.

...
Kārlis Augenbergs
(1964-1974)
Kaste Nr. 701

Kārļa Augenberga sarakste, piezīmes, atmiņas.

...
Ilona Leimane, Adolfs Kēlers
(1921-1977)
Kaste Nr. 702

Adolfa Kēlera vēstules, atmiņas, piezīmes, personas dokumenti. Ilonas Leimanes stāstu publikācijas laikrakstos, manuskripti, piezīmes.

...
Latviešu Centrālo organizāciju Kultūras centrs
(1948-1951)
Kaste Nr. 703

Latviešu studentu Stokholmā, Reitera kora fotogrāfijas. Latviešu Centrālo organizāciju Kultūras centra finanses u.c.

...
Kopingas (Čepingas) latviešu papildskola
(1949-1976)
Kaste Nr. 704

Kopingas (Čepingas) latviešu papildskolas klases žurnāli, finanses, iesniegumi, ziņojumi, akti, ziedojumu saraksti, pārskati, galda karodziņi, protokoli.

...
Kopingas (Čepingas) latviešu papildskola
(1949-1958)
Kaste Nr. 705

Kopingas (Čepingas) latviešu papildskolas skolēnu saraksti, finanses, sarakste, ziņojumi, mācību programmas, pārskati.

...
Vesterosas latviešu papildskola
(1949-1959)
Kaste Nr. 706

Vesterosas latviešu papildskolas finanses, saraksti, pasākumi, protokoli, inventārs, pārskati, pasākumu programmas.

...
Vesterosas latviešu papildskola
(1950-1984)
Kaste Nr. 707

Vesterosas latviešu papildskolas sarīkojumi, bērnu svētki, mācību programmas, sarakste.

...
K. Kronbergs
(1951-1959)
Kaste Nr. 708

Viduszviedrijas bērnu svētku sarakste, protokoli, apkārtraksti. K. Kronberga sarakste. Latviešu akadēmiskās organizācijas Zviedrijā sarakste, apkārtraksti. Vesterosas draudzes pārskati, paziņojumi u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1944-1957)
Kaste Nr. 709

Sadarbības komitejas saiņu nosūtīšana uz PSRS (sarakste un lūgumi). Baltiešu bēgļu saraksts.

...
Kārlis Princis
(1944-1948)
Kaste Nr. 710

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1949-1952)
Kaste Nr. 711

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1953-1955)
Kaste Nr. 712

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1956-1959)
Kaste Nr. 713

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1960-1962)
Kaste Nr. 714

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1963-1965)
Kaste Nr. 715

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1966-1969)
Kaste Nr. 716

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1970-1973)
Kaste Nr. 717

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c.

...
Kārlis Princis
(1974-1978)
Kaste Nr. 718

K. Prinča sarakste ar zooloģijas institūtiem, dabas muzejiem u.c., arī radinieku meklēšana Latvijā, ASV, Austrālijā.

...
Kārlis Princis
(1945-1975)
Kaste Nr. 719

K. Prinča anketas un sarakste par arhīva darbu. K. Prinča zinātniskie raksti (bioloģija, zooloģija un entomoloģija), piezīmes, kartes, zīmējumi. Akadēmiskās vienības “Austrums” Zviedrijas kopas apkārtraksti, uzaicinājumi, pārskati, biedru saraksti u.c.

...
Leonīds Slaucītājs
(1924-1972)
Kaste Nr. 720

Leonīda Slaucītāja zinātnisko un populārzinātnisko rakstu darbu saraksti, grāmatas, atmiņas.

...
Leonīds Slaucītājs
(1948-1970)
Kaste Nr. 721

Leonīda Slaucītāja sarakste un piezīmes par mūziku, mākslu, kultūru, izglītību, korporācijām u.c.

...
Leonīds Slaucītājs
(1950-1970)
Kaste Nr. 722

Leonīda Slaucītāja sarakste par grāmatām, piezīmes, priekšlasījumi, raksti u.c.

...
Leonīds Slaucītājs
(1926 -1968)
Kaste Nr. 723

Leonīda Slaucītāja izglītības un darba apliecības, sarakste par emigrāciju, piezīmju grāmatiņas-kalendāri.

...
Teodors Spāde
(1984)
Kaste Nr. 724

Admirāļa Teodora Spādes ierāmēta fotogrāfija.

...
Jānis Stakle
(1973-1986)
Kaste Nr. 725

Jāņa Stakles sarakste par dzelzceļu. Leontīnes Stakles dokumenti par inženieri Pēteri Leonardu Stakli.

...
Jānis Manfrēds Sarma
(1949-1980)
Kaste Nr. 726

Jāņa Manfrēda Sarmas sarakste ar literātiem, izdevējiem u.c. (A-F).

...
Jānis Manfrēds Sarma
(1949-1980)
Kaste Nr. 727

Jāņa Manfrēda Sarmas sarakste ar literātiem, izdevējiem u.c. (G-P).

...
Jānis Manfrēds Sarma
(1949-1980)
Kaste Nr. 728

Jāņa Manfrēda Sarmas sarakste ar literātiem, izdevējiem u.c. (R-Z).

...
Jānis Manfrēds Sarma
(1949-1980)
Kaste Nr. 729

Jāņa Manfrēda Sarmas atmiņas, piezīmes, raksti.

...
Jānis Manfrēds Sarma
(1945-1980)
Kaste Nr. 730

Jāņa Manfrēda Sarmas sarakste un dokumenti par arhitektūru, latviešu arhitektu trimdā saraksti, Latviešu inženieru un arhitektu biedrības Zviedrijā dokumenti.

...
Jānis Sviestiņš
(1950-1980)
Kaste Nr. 731

Jāņa Sviestiņa apkopotie laikrakstu izgriezumi, raksti, piezīmes par dažādām personām un notikumiem (A-D).

...
Jānis Sviestiņš
(1950-1980)
Kaste Nr. 732

Jāņa Sviestiņa apkopotie laikrakstu izgriezumi, raksti, piezīmes par dažādām personām un notikumiem (D-G).

...
Jānis Sviestiņš
(1950-1980)
Kaste Nr. 733

Jāņa Sviestiņa apkopotie laikrakstu izgriezumi, raksti, piezīmes par dažādām personām un notikumiem (G-L).

...
Jānis Sviestiņš
(1950-1980)
Kaste Nr. 734

Jāņa Sviestiņa apkopotie laikrakstu izgriezumi, raksti, piezīmes par dažādām personām un notikumiem (L-N).

...
Jānis Sviestiņš
(1950-1980)
Kaste Nr. 735

Jāņa Sviestiņa apkopotie laikrakstu izgriezumi, raksti, piezīmes par dažādām personām un notikumiem (N-S).

...
Jānis Sviestiņš
(1950-1980)
Kaste Nr. 736

Jāņa Sviestiņa apkopotie laikrakstu izgriezumi, raksti, piezīmes par dažādām personām un notikumiem (T-Z).

...
Jānis Sviestiņš
(1950-1980)
Kaste Nr. 737

Jāņa Sviestiņa apkopotie laikrakstu izgriezumi par dažādām personām un notikumiem.

...
Andrejs Veide
(1978)
Kaste Nr. 738

Andreja Veides dzimtas koks.

...
Rūta Vallenstīna Jēgere
(1937-1940)
Kaste Nr. 739

Vēstuļu, fotogrāfiju un laikrakstu rakstu kopijas par Rūtas Vallenstīnas Jēgeres Latvijas apmeklējumiem.

...
Pēteris Kalniņš
(1947-1970)
Kaste Nr. 740

Pētera Kalniņa sarakste, piezīmes, atmiņas, raksti.

...
Latvijas sūtniecība Londonā
(1946-1960)
Kaste Nr. 741

Latvijas sūtniecības Londonā apkārtraksti-mēnešu apskati.

...
Latvijas sūtniecība Londonā
(1961-1973)
Kaste Nr. 742

Latvijas sūtniecības Londonā apkārtraksti-mēnešu apskati.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1944-1982)
Kaste Nr. 743

Adolfa Kelera vēstule Konstantīnam Ozoliņam. Edviga Kanaviņa Latvijas fotogrāfiju albums. Vilhelma Eihes vēstules. Zentas Nollendorfas sarakste ar Alfrēdu Dziļumu, atmiņu pieraksti. Zigrīdas Dulbes vēstules, atmiņas, izglītības dokumenti. Leo Āboliņa raksts par zooloģiju. Annas Āboliņas pateicības vēstule Konstantīnam Ozoliņam. Magnusa Breikša vēstules Konstantīnam Ozoliņam.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1934-1981)
Kaste Nr. 744

Augusta Eglītes vēstule Konstantīnam Ozoliņam un Teidemanis piezīmes par notikumiem Rīgā 1938.-1940.g., Harija Skujas vēstules Konstantīnam Ozoliņam. Rasmas Upmales vēstules Konstantīnam Ozoliņam, Zviedrijas latviešu 27. bērnu svētku dokumenti. Andreja Zēberga fotogrāfijas, jubilejas apsveikumi, atzinības raksts. Lilijas Brantes-Pārupes vēstule Konstantīnam Ozoliņam, Latvijas sūtņa Somijā fotogrāfijas, atmiņas u.c.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1974-1982)
Kaste Nr. 745

Gunāra Rodes vēstule Konstantīnam Ozoliņam un referāts. Valda Pūles vēstule Konstantīnam Ozoliņam. Gunāra Pāvula vēstules Konstantīnam Ozoliņam, Latvijas Atjaunošanas Komitejas Eiropas Centrs Izglītības nozares dokumenti. Zviedrijas latviešu skolu skolotāju un skolu darbinieku konferences materiāli.

...
Mintauts Čakste
(1944-1953)
Kaste Nr. 746

Liepājas muzeja vadītāja Jāņa Sudmaļa un Sv. Annas draudzes pārstāvja mācītāja Gustava Rauškina akts par iemūrēšanu Sv. Annas baznīcas pagrabā. Katthammarsvik nometnes Gotlandē bēgļu saraksts, aizlūguma dievkalpojuma Ostergarnas baznīcā lapiņa, dziesmas teksts “Tas trakais trimdniecības gads”. Eiropas Kustības Latviešu Nacionālās komitejas statūti, pārskati, sarakste u.c.

...
Miķelis Valters
(1950-1955)
Kaste Nr. 747

Miķeļa Valtera sarakste, raksti un manuskripti.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1944-1945)
Kaste Nr. 748

Latviešu apvienības Zviedrijā sarakste (bēgļi, zvejnieku laivas u.c.).

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1945-1947)
Kaste Nr. 749

Latviešu apvienības Zviedrijā sarakste (bēgļi, zvejnieku laivas u.c.).

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1947-1949)
Kaste Nr. 750

Latviešu apvienības Zviedrijā sarakste.

...
Latviešu apvienība Zviedrijā
(1946-1958)
Kaste Nr. 751

Latviešu apvienības Zviedrijā kases grāmatas, pārskati, finanses, sarakste par īri.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1989)
Kaste Nr. 752

Latviešu palīdzības komitejas finanses (rēķini).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1989)
Kaste Nr. 753

Latviešu palīdzības komitejas finanses (rēķini).

...
Kuģniecība
(1929-1956)
Kaste Nr. 754

Kuģniecības likumu un noteikumu kopojums. Finanšu ministrijas Jūrniecības departamenta izdevums “Navigācija”. Kuģu būve un kuģu teorija, dažādas piezīmes.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1955-1986)
Kaste Nr. 755

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas kases grāmatas.

...
Voldemārs Balutis
(1972-1981)
Kaste Nr. 756

V. Baluša zīmējumi, sarakste, raksti, zīmējumi.

...
Latviešu ārstu un zobārstu apvienība Zviedrijā
(1946-1976)
Kaste Nr. 757

Latviešu ārstu, zobārstu, medicīnas studentu Zviedrijā saraksti, sarakste ar Latviešu palīdzības komitejas Ārstu sekcijas priekšsēdētāju E. Ogriņu. Latviešu ārstu un zobārstu apvienības Zviedrijā statūti, pārskati, sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1982)
Kaste Nr. 758

Dažādu pasākumu (iesvētības, valsts svētki, demonstrācijas, Jaunatnes dienas u.c.) fotogrāfijas un piezīmes par tām, Z. Vidberga, Lietuvas pastkartes, Rīgas, Latvijas valstsvīru portreti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1928-1933)
Kaste Nr. 759

Fridriha Helmūta Boša, Longina Spudasa, Valtera Zaķa, Irēnes Dunkeles, Alfrēda Dunkela ārzemju pases un zemessarga karaklausības apliecība, virsnieku fotogrāfijas.

...
Eiropas Latviešu jaunatnes apvienība
(1962-1966)
Kaste Nr. 760

Eiropas Latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas finanses.

...
Latvju Vārds
(1946-1963 )
Kaste Nr. 761

“Latvju Vārds” redakcijas sarakste, raksti, laikrakstu izgriezumi par rakstniecību un mākslu.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1961-1985)
Kaste Nr. 762

Konstantīnam Ozoliņam atsūtītie dažādi dokumenti par trimdas tematiku (apkārtraksti, pasākumu programmas, laikrakstu izgriezumi, raksti, piezīmes u.c.).

...
Latviešu Nacionālais centrs un Eiropas Kustība Latviešu Nacionālā komiteja
(1950-1963)
Kaste Nr. 763

Latviešu Nacionālā centra darbības projekts, deklarācija, laikrakstu raksti, sarakste. Eiropas Kustības Latviešu Nacionālās komitejas sēžu protokoli, piezīmes, sarakste. Raksti par okupācijām.

...
Latviešu dziesmu svētki
(1979-1984)
Kaste Nr. 764

Dziesmu svētku Gotlandē un Minsterē pasākumu programmas, biļetes, laikrakstu izgriezumi, informācija.

...
Latviešu organizācijas Zviedrijā
(1946-1985)
Kaste Nr. 765

Prepadomju protesta akciju bukleti, informatīvas lapiņas, plakāti. Zviedrijas latviešu sociāldemokrātu kluba izdevums un aicinājums piedalīties 1. maija gājienā pret Latvijas apspiešanu. Latviešu Inženieru un arhitektu biedrības Zviedrijā statūti, darbības pārskati, Latviešu Akadēmisko vienību apvienības Zviedrijā apkārtraksti. Baltiešu humānistu apvienības darba kārtība, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970-1988)
Kaste Nr. 766

Latviešu pasākumu Zviedrijā (arī citās valstīs) programmas, ielūgumi u.c. dokumenti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1985)
Kaste Nr. 767

Dagnijas Kreicbergas sarakste. Pārskati par pārdotām teātru un koncertu biļetēm. Bēru lapiņas, dievkalpojumu lapiņas, latviešu sarīkojumu Zviedrijā programmas, informācija, ielūgumi u.c.

...
Jauno sieviešu kristīgā savienība
(1945-1968)
Kaste Nr. 768

Jauno sieviešu kristīgā savienība (JSKS) biedru anketas, uzņemšanas lūgumi, protokoli, apkārtraksti, vēstules. Sporta kluba “Rīga” uzaicinājums, Daugavas Vanagi Stokholmā apkārtraksts, Zviedrijas Latviešu Centrālās padomes uzaicinājums un statūtu grozījumi, dažādu latviešu organizāciju Zviedrijā dokumenti, Dagnijas Kreicbergas piezīmes. Veltas Rūķes-Draviņas latviešu valodas lekcijas. Politisko emigrantu izdevums “Swoboda”.

...
Latviešu Dziesmu svētki
(1964-1973)
Kaste Nr. 769

Latviešu Dziesmu svētku Hamburgā, Ķelnē, Hannoverā, Londonā, Toronto vadoņi, informācija u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1948-1955)
Kaste Nr. 770

Zviedrijas latviešu piezīmju grāmatiņas par finansēm (A-Z).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1947)
Kaste Nr. 771

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1952-1984)
Kaste Nr. 772

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1985)
Kaste Nr. 773

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1986)
Kaste Nr. 774

Latviešu palīdzības komitejas finanses (janvāris-jūnijs).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1986)
Kaste Nr. 775

Latviešu palīdzības komitejas finanses (jūnijs-decembris).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1987)
Kaste Nr. 776

Latviešu palīdzības komitejas finanses (janvāris-jūnijs).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1987)
Kaste Nr. 777

Latviešu palīdzības komitejas finanses (jūlijs-decembris).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988)
Kaste Nr. 778

Latviešu palīdzības komitejas finanses (janvāris-aprīlis).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988)
Kaste Nr. 779

Latviešu palīdzības komitejas finanses (maijs-augusts).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988)
Kaste Nr. 780

Latviešu palīdzības komitejas finanses (augusts-decembris).

...
Arturs Kroders
(1950-1969)
Kaste Nr. 781

Artura Krodera sarakste, raksti, piezīmes u.c.

...
Dags Trotzig (Trocigs)
(1937-1940)
Kaste Nr. 782

Daga Trociga sarakste, piezīmes, raksti, Latvijas Universitātes lekciju un praktisko darbu saraksts, semināru, ekspedīciju dokumenti un dalībnieku saraksti, izziņas, apliecības, Latvijas kartes, laikrakstu rakstu izgriezumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1983)
Kaste Nr. 783

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, pārskati, apkārtraksti, latviešu agronomu saraksts, K. Lobes jubilejas komitejas vēstules, Stokholmas Sv. Jāņa draudzes sapulču protokoli u.c. Politiska rakstura bukleti, pretpadomju plakāti, aicinājumi, informācija par Latviju, Igauniju, Lietuvu, laikrakstu rakstu izgriezumi u.c.

...
Emma Ziediņš, Dagnija Kreicberga
(1967-1987)
Kaste Nr. 784

Vēstules no Latvijas un Vācijas Dagnijai Kreicbergai. Emmas Ziediņas personas dokumenti, adrešu grāmatiņas u.c.

...
Nikolajs Seglenieks
(1950)
Kaste Nr. 785

LCK apgāda pārstāvja Nikolaja Seglenieka pārskati un sarakste.

...
Elvīra Zunders
(1929-1949)
Kaste Nr. 786

Rīgas apriņķa policijas pārvaldes apliecība, izziņas, kalendāri, piezīmes, Kārļa Robežnieka vēstules, telegrammas, ģimenes un draugu fotogrāfijas u.c.

...
Elvīra Zunders
(1947-1959)
Kaste Nr. 787

Elvīras Zunders psūtījumi uz Latviju (satura saraksti, receptes u.c.), piezīmes, vēstules, fotogrāfijas u.c.

...
Elvīra Zunders
(1956-1969)
Kaste Nr. 788

Elvīras Zunders piezīmes, vēstules, fotogrāfijas u.c.

...
Elvīra Zunders
(1912-1986)
Kaste Nr. 789

Elvīras Zunders Zviedrijas un Latvijas pases, personas apliecības, finanses, nodokļu deklarācijas, līgumi, algas lapiņas, anketas, izglītības dokumenti, izziņas, piezīmes u.c.

...
Elvīra Zunders
(1964-1985)
Kaste Nr. 790

Elvīras Zunders vēstules, fotogrāfijas u.c.

...
Vilhelms Reinis Valdmanis
(1941-1980)
Kaste Nr. 791

Izstāžu ielūgumi, bukleti, katalogi, fotogrāfijas, foto negatīvi.

...
Vilhelms Reinis Valdmanis
(1926-1980)
Kaste Nr. 792

Vilhelma Reiņa Valdmaņa Zviedrijas un Latvijas pases, apliecības, izziņas, piezīmes, vēstules u.c.

...
Vilhelms Reinis Valdmanis
(1975-1983)
Kaste Nr. 793

Vilhelma Reiņa Valdmaņa testaments, sarakste ar radiniekiem par mantojumu, bankas konta izraksti, gleznu saraksti, Valdmaņa mākslas fonda veicināšanas fonda statūti, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1982)
Kaste Nr. 794

Zviedrijas latviešu papildskolu mācību programma. Zviedru skolu mācību programmas tulkojums latviešu valodā. Latviešu izglītības (skolu un augstskolu) dokumentu tulkojumi zviedru valodā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947)
Kaste Nr. 795

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par latviešu skolām un izglītību, pieteikumi, lūgumi u.c.

...
Stokholmas latviešu skola
(1968 -1982)
Kaste Nr. 796

Minsteres latviešu ģimnāzijas bukleti. Stokholmas latviešu skolas skolnieku saraksti, pasākumu programmas, apkārtraksti u.c.

...
Latviešu skolu valde Zviedrijā
(1950-1956)
Kaste Nr. 797

Latvijas atjaunošanas komitejas Eiropas Centra noteikumi par latviešu skolām trimdā. Latviešu skolu valdes Zviedrijā kase grāmata, iesniegumi, sarakste, ziedojumi u.c.

...
Stokholmas latviešu skola
(1972-1982)
Kaste Nr. 798

Stokholmas latviešu skolas sēžu un pilnsapulču programmas, pārskati, mācību programmas u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1950)
Kaste Nr. 799

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par Latviešu vakara ģimnāziju Stokholmā, finanses, pārskati u.c.

...
Stokholmas latviešu skola
(1970-1982)
Kaste Nr. 800

Raksti par izglītības problēmām, aptaujas lapas, vecāku un skolotāju konferenču materiāli.

...
Vilhelms Reinis Valdmanis
(1920-1980)
Kaste Nr. 801

Vilhelma Reiņa Valdmaņa fotogrāfijas (radinieki, draugi, pasākumi, Latvijas teātra aktieri, gleznas u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1950)
Kaste Nr. 802

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par Latviešu vakara ģimnāziju Stokholmā, skolnieku un algu saraksti, veselības kartes, pārskati, atzīmju lapas, iestāšanās anketas u.c.

...
Zviedrijas Latviešu Nacionālā padome, Zviedrijas Latviešu Centrālā padome
(1953-1968)
Kaste Nr. 803

Latvijas Atjaunošanas komitejas Eiropas Centra delegātu kopsapulces protokols, sarakste ar Zviedrijas Latviešu Nacionālo padomi. Zviedrijas Latviešu Nacionālās padomes biļetens, protokoli, sarakste, piezīmes. Zviedrijas Latviešu Centrālās padomes sarakste, pārskati, piezīmes.

...
Zviedrijas latviešu biedrība
(1945-1951)
Kaste Nr. 804

Zviedrijas latviešu biedrības finanses, biedru iestāšanās anketas, pārskati, piezīmes.

...
Stokholmas latviešu vakara ģimnāzija
(1948-1950)
Kaste Nr. 805

Pārbaudes darbi matemātikā.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1952 )
Kaste Nr. 806

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Okersberga un Sigtuna), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1953-1954)
Kaste Nr. 807

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1955-1959)
Kaste Nr. 808

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-1962)
Kaste Nr. 809

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1962-1963)
Kaste Nr. 810

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1964-1965)
Kaste Nr. 811

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1965-1967)
Kaste Nr. 812

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1967-1969)
Kaste Nr. 813

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba) un jaunatnes audzinātāju kursiem, pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969-1976)
Kaste Nr. 814

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par jaunatnes audzinātāju kursiem, pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1973)
Kaste Nr. 815

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika) un jaunatnes audzinātāju kursiem, pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1974)
Kaste Nr. 816

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1975)
Kaste Nr. 817

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika) un jaunatnes audzinātāju kursiem, pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1976)
Kaste Nr. 818

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika) un jaunatnes audzinātāju kursiem, pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1977)
Kaste Nr. 819

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1978)
Kaste Nr. 820

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1968-1970)
Kaste Nr. 821

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba, Orhema), pārskati, dalībnieku saraksti, līgumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1952-1972)
Kaste Nr. 822

Latviešu palīdzības sarakste par bērnu vasaras kolonijām, pārskati, dalībnieku saraksti, pieteikumi, aptaujas par nekustamā īpašuma iegādi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1979)
Kaste Nr. 823

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1971-1972)
Kaste Nr. 824

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Ladvika) un jaunatnes audzinātāju kursiem, pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970)
Kaste Nr. 825

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1980)
Kaste Nr. 826

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Skruba), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1981)
Kaste Nr. 827

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1982)
Kaste Nr. 828

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983)
Kaste Nr. 829

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1984)
Kaste Nr. 830

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1985)
Kaste Nr. 831

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1986)
Kaste Nr. 832

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1987)
Kaste Nr. 833

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1965-1977)
Kaste Nr. 834

Bērnu vasaras koloniju kases grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1981)
Kaste Nr. 835

Latviešu palīdzības komitejas un bērnu vasaras koloniju fotogrāfijas un foto negatīvi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1977-1983)
Kaste Nr. 836

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar laikraksta “Latvija”/”Zviedrijas ziņas” redakciju, Statens Invadrawerk, apkārtraksti, informācija u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970)
Kaste Nr. 837

Latviešu palīdzības komitejas pensionāru u.c. latviešu Zviedrijā saraksti (A-Z).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1968-1988)
Kaste Nr. 837a

Latviešu palīdzības komitejas vēlēšanu komisijas sēžu protokolu grāmata, vēlēšanu instrukcijas, kandidātu saraksti, informācija u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1961-1985)
Kaste Nr. 838

Pianista Artura Ozoliņa koncerta Stokholmā afiša. V. Tiltiņam adresētas vēstules no Latvijas radiniekiem. Latvijas ev.-lut. Baznīcas pārvaldes Zviedrijā Teigastu ģimenes apliecinājumi. Latviešu Nacionālā Fonda valdes apkārtraksti, sarīkojumu kalendārs Zviedrijā u.c.

...
Zviedrijas latviešu ārstu un zobārstu kopa
(1958-1966)
Kaste Nr. 839

Zviedrijas latviešu ārstu un zobārstu kopas sarakste, pārskati, apkārtraksti, ārstu un studentu saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1984-1991)
Kaste Nr. 840

Latviešu palīdzības komitejas sarakste ar laikrakstu “Latvija”/”Zviedrijas ziņas” un “ Brīvā Latvija” redakcijām, Statens Invadrawerk, apkārtraksti, informācija u.c.

...
Latviešu skolu fonds
(1969-1975)
Kaste Nr. 841

Latviešu skolu fonda sarakste, pārskati, skolnieku aptaujas u.c.

...
Latviešu skolu fonds
(1970-1986)
Kaste Nr. 842

Latviešu skolu fonda kases grāmata un finanses.

...
Latviešu neredzīgo bibliotēka
(1971-1985)
Kaste Nr. 843

Latviešu neredzīgo bibliotēkas skaņu lenšu saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1945-1986)
Kaste Nr. 844

Latviešu palīdzības komitejas bibliotēkas izdevumu saraksti, Dānijas latviešu informācijas biļetens, Dānijas latviešu ziņas, Jāņa Mediņa 70 gadu jubilejas koncerta programma.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983)
Kaste Nr. 845

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1990)
Kaste Nr. 846

Latviešu palīdzības komitejas finanses I.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1990)
Kaste Nr. 847

Latviešu palīdzības komitejas finanses II.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1990)
Kaste Nr. 848

Latviešu palīdzības komitejas finanses III.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1991)
Kaste Nr. 849

Latviešu palīdzības komitejas finanses I.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1991)
Kaste Nr. 850

Latviešu palīdzības komitejas finanses II.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1991-1992)
Kaste Nr. 851

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1992)
Kaste Nr. 852

Latviešu palīdzības komitejas finanses I.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1992)
Kaste Nr. 853

Latviešu palīdzības komitejas finanses II.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969-1975)
Kaste Nr. 854

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, pārskati, protokoli, apkārtraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1967-1977)
Kaste Nr. 855

Latviešu bērnu koloniju izdevumi (žurnāli) un bibliotēkas grāmatu saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1985-1987)
Kaste Nr. 856

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, pārskati, protokoli, apkārtraksti, bērnu koloniju fotogrāfijas u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983-1986)
Kaste Nr. 857

Latviešu vasaras koloniju virtuve, produktu saraksti, receptes u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1981-1991)
Kaste Nr. 858

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Kārlis Vikmanis
(1986-1989)
Kaste Nr. 859

Vesterosas bibliotēkas latviešu grāmatu, skaņu ierakstu saraksti, arī trūkstošo un meklējamo grāmatu saraksti, laikrakstu redakciju adreses u.c.

...
Kārlis Straubergs
(1939)
Kaste Nr. 860

Kārļa Strauberga (?) manuskripts par baltu tautu vēsturi un tradīcijām (kāzas, bēres, svētki, ticējumi u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1989)
Kaste Nr. 861

Latviešu palīdzības komitejas latviešu bērnu vasaras koloniju finanses.

...
Latviešu jaunekļu un jauno sieviešu Kristīgā Savienība Zviedrijā
(1949-1972)
Kaste Nr. 862

Latviešu jaunekļu un jauno sieviešu Kristīgās Savienības Zviedrijā (JKS) protokoli, pārskati, biedru saraksti u.c.

...
Latviešu pensionāru aprūpes biedrība Zviedrijā
(1970-1979)
Kaste Nr. 863

Latviešu pensionāru aprūpes biedrības Zviedrijā sarakste, pārskati, biedru saraksti u.c.

...
Latviešu kara invalīdu apvienība
(1971-1975)
Kaste Nr. 864

Latviešu kara invalīdu apvienības finanses.

...
Latviešu kara invalīdu apvienība
(1965-1981)
Kaste Nr. 865

Latviešu kara invalīdu apvienības sarakste, ziedojumu saraksti, Latviešu kara invalīdu apvienības nama fonda protokoli u.c.

...
Komiteja "Latviešu jaunatnes sadarbībai Zviedrijā"
(1960-1964)
Kaste Nr. 866

Komitejas "Latviešu jaunatnes sadarbībai Zviedrijā" sarakste, protokoli, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1956-1966)
Kaste Nr. 867

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par saiņu sūtīšanu uz Padomju Savienību, Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei pārskati, revīziju ziņojumi, aicinājumi ziedot u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1957)
Kaste Nr. 868

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1957)
Kaste Nr. 869

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1957)
Kaste Nr. 870

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1957)
Kaste Nr. 871

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1957)
Kaste Nr. 872

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1957-1958)
Kaste Nr. 873

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1958)
Kaste Nr. 874

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1958)
Kaste Nr. 875

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1958)
Kaste Nr. 876

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1959)
Kaste Nr. 877

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1959)
Kaste Nr. 878

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1960)
Kaste Nr. 879

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1960-1962)
Kaste Nr. 880

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1962)
Kaste Nr. 881

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1962-1963)
Kaste Nr. 882

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1963-1964)
Kaste Nr. 883

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1964-1965)
Kaste Nr. 884

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1965-1966)
Kaste Nr. 885

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1965-1968)
Kaste Nr. 886

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1968-1970)
Kaste Nr. 887

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1970-1972)
Kaste Nr. 888

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1949-1981)
Kaste Nr. 889

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par saiņu sūtīšanu uz Padomju Savienību, ziedojumi, finanses, piezīmes, fotogrāfijas u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1970-1973)
Kaste Nr. 890

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1973-1989)
Kaste Nr. 891

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste un sūtījumu pieteikumi.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1953-1957)
Kaste Nr. 892

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1957)
Kaste Nr. 893

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1958)
Kaste Nr. 894

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1957-1958)
Kaste Nr. 895

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1958-1960)
Kaste Nr. 896

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1960-1963)
Kaste Nr. 897

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, noliktavas preču grāmata, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1964-1966)
Kaste Nr. 898

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1965-1975)
Kaste Nr. 899

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1971-1975)
Kaste Nr. 900

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, noliktavas preču grāmata, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1975-1977)
Kaste Nr. 901

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, noliktavas preču grāmata, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1978-1984)
Kaste Nr. 902

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, pieteikumi, ziedojumi, noliktavas preču grāmata, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1955-1987)
Kaste Nr. 903

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sēžu protokoli, pārskati u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1955-1965)
Kaste Nr. 904

Deportēto (aizvesto) Latvijas iedzīvotāju un karagūstekņu saraksti.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1958-1967)
Kaste Nr. 905

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste par saiņu atteikumiem.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1958-1959)
Kaste Nr. 906

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei finanses, atskaites par sūtījumiem.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1960-1962)
Kaste Nr. 907

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei finanses, atskaites par sūtījumiem.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1961-1962)
Kaste Nr. 908

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei finanses, atskaites par sūtījumiem.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1962-1964)
Kaste Nr. 909

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei finanses, atskaites par sūtījumiem.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1964-1968)
Kaste Nr. 910

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei finanses, atskaites par sūtījumiem.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1968-1972)
Kaste Nr. 911

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1972-1979)
Kaste Nr. 912

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1979-1982)
Kaste Nr. 913

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1982-1985)
Kaste Nr. 914

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1985-1988)
Kaste Nr. 915

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1971)
Kaste Nr. 916

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei protokolu grāmata, ziedojumu žurnāls, noliktavas preču grāmata.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1955-1966)
Kaste Nr. 917

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei ziedojumu saiņu žurnāls, ziedojumu saiņu saņēmēju žurnāls, noliktavas preču grāmata.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1962-1985 )
Kaste Nr. 918

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei finanses, atskaites par sūtījumiem (saraksts Nr. 61), noliktavas preču grāmata.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1972-1984)
Kaste Nr. 919

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei saiņu pieprasījumu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1973-1978)
Kaste Nr. 920

Latviešu palīdzības komitejas dažādu iestāžu un personu uzskaites žurnāls (ziedojumi bērnu vasaras nometnēm, arhīva darbinieki u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1957)
Kaste Nr. 921

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1964-1965)
Kaste Nr. 922

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966)
Kaste Nr. 923

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1967)
Kaste Nr. 924

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1967-1968)
Kaste Nr. 925

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1968)
Kaste Nr. 926

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969)
Kaste Nr. 927

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970)
Kaste Nr. 928

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1971)
Kaste Nr. 929

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1972)
Kaste Nr. 930

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1973)
Kaste Nr. 931

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1974)
Kaste Nr. 932

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1975)
Kaste Nr. 933

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1976)
Kaste Nr. 934

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1977-1978)
Kaste Nr. 935

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1978-1979)
Kaste Nr. 936

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1979-1981)
Kaste Nr. 937

Latviešu palīdzības komitejas žurnāls-virsgrāmata.

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1980)
Kaste Nr. 938

Uz ārzemēm izceļojušo latviešu kartotēka.

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1980)
Kaste Nr. 939

Zviedrijā dzīvojošo latviešu kartotēka (Austrums-Družkovs).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1980)
Kaste Nr. 940

Zviedrijā dzīvojošo latviešu kartotēka (Dubrovs - H).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1980)
Kaste Nr. 941

Zviedrijā dzīvojošo latviešu kartotēka (I-K).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1980)
Kaste Nr. 942

Zviedrijā dzīvojošo latviešu kartotēka (L-Otto).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1980)
Kaste Nr. 943

Zviedrijā dzīvojošo latviešu kartotēka (Ozers - Rožkalns).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1945-1980)
Kaste Nr. 944

Zviedrijā dzīvojošo latviešu kartotēka (Rubenis - Zvirgzdiņš).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1955-1980)
Kaste Nr. 945

Palīdzības saiņu saņēmēju kartotēka (A - L).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1955-1980)
Kaste Nr. 946

Palīdzības saiņu saņēmēju kartotēka (M - Z).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1950-1960)
Kaste Nr. 947

Zviedrijā dzīvojošo latviešu kartotēka (pēc dzīves vietām - pilsētām).

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1955-1965)
Kaste Nr. 948

Deportēto latviešu kartotēka.

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1960-1970)
Kaste Nr. 949

Jāņa Rutka nosūtīto izdevumu kartotēka.

...
Latviešu kartotēkas Zviedrijā
(1950-1980)
Kaste Nr. 950

Latviešu palīdzības komitejas darba kartotēka.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1955-1959)
Kaste Nr. 951

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1955-1965)
Kaste Nr. 952

Deportēto (aizvesto) Latvijas iedzīvotāju un karagūstekņu saraksti.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1960-1969)
Kaste Nr. 953

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1960-1973)
Kaste Nr. 954

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei sarakste, ziedojumi, atskaites par saiņiem, finanses u.c.

...
Baltiešu humānistu apvienība
(1946-1984)
Kaste Nr. 955

Baltiešu humānistu apvienības protokoli, pārskati, finanses u.c.

...
Baltiešu humānistu apvienība
(1979-1983)
Kaste Nr. 956

Baltiešu humānistu apvienības finanses.

...
Baltiešu humānistu apvienība
(1984-1986)
Kaste Nr. 957

Baltiešu humānistu apvienības sarakste, pārskati, finanses.

...
Baltiešu humānistu apvienība
(1986-1988)
Kaste Nr. 958

Baltiešu humānistu apvienības sarakste, pārskati, finanses.

...
Baltiešu humānistu apvienība
(1989-2001)
Kaste Nr. 959

Baltiešu humānistu apvienības protokoli, sarakste, pārskati, finanses.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1961-1963)
Kaste Nr. 960

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas kongresa dokumenti, Eiropas latviešu jaunatnes apvienības ziņojumi, sarakste u.c.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1965-1969)
Kaste Nr. 961

Zviedrijas latviešu jaunatnes kluba “Pagraba” dežurantu anketas, inventāra saraksti u.c.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1963-1966)
Kaste Nr. 962

Zviedrijas latviešu jaunatnes kluba “Pagrabs” finanses, ziedotāju saraksti u.c.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1963-1970)
Kaste Nr. 963

Zviedrijas latviešu jaunatnes kluba “Pagrabs” statūti, darbības noteikumi, protokoli, biedru saraksti u.c.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1982-1985)
Kaste Nr. 964

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības pārskati, finanses u.c.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1978-1983)
Kaste Nr. 965

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas protokoli, pārskati, sarakste, finanses u.c.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1977-1978)
Kaste Nr. 966

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas protokoli, pārskati, sarakste, finanses u.c.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1956-1972)
Kaste Nr. 967

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei kases grāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1956)
Kaste Nr. 968

Latviešu palīdzības komitejas žurnāli - virsgrāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1958-1961)
Kaste Nr. 969

Latviešu palīdzības komitejas žurnāli - virsgrāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1950-1955)
Kaste Nr. 970

Latviešu palīdzības komitejas žurnāli - virsgrāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1950)
Kaste Nr. 971

Latviešu palīdzības komitejas žurnāli - virsgrāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1994)
Kaste Nr. 972

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1994)
Kaste Nr. 973

Sadarbības komitejas aizvesto aprūpei protokoli un finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1994-1995)
Kaste Nr. 974

Latviešu palīdzības komitejas finanses, sertifikāti, humānā palīdzība u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1995)
Kaste Nr. 975

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1995)
Kaste Nr. 976

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1995)
Kaste Nr. 977

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1996)
Kaste Nr. 978

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1996)
Kaste Nr. 979

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1996)
Kaste Nr. 980

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1996)
Kaste Nr. 981

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, pārskati, sertifikāti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1996)
Kaste Nr. 982

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1996-1997)
Kaste Nr. 983

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1997)
Kaste Nr. 984

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1997)
Kaste Nr. 985

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1997)
Kaste Nr. 986

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1997)
Kaste Nr. 987

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, sertifikāti, ielūgumi u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1997)
Kaste Nr. 988

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1998)
Kaste Nr. 989

Latviešu palīdzības komitejas un “Brīvās Latvijas” finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1998)
Kaste Nr. 990

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1998)
Kaste Nr. 991

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1998)
Kaste Nr. 992

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, sertifikāti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1999)
Kaste Nr. 993

Latviešu palīdzības komitejas un “Brīvās Latvijas” finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1999)
Kaste Nr. 994

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, sertifikāti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1999)
Kaste Nr. 995

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1999)
Kaste Nr. 996

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1993)
Kaste Nr. 997

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1993)
Kaste Nr. 998

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1993)
Kaste Nr. 999

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1993)
Kaste Nr. 1000

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1993)
Kaste Nr. 1001

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1990-1993)
Kaste Nr. 1002

Latviešu palīdzības komitejas dienasgrāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1994-1997)
Kaste Nr. 1003

Latviešu palīdzības komitejas dienasgrāmatas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1998-2000)
Kaste Nr. 1004

Latviešu palīdzības komitejas dienasgrāmatas.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1974-1982)
Kaste Nr. 1005

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības finanses.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1987-1988)
Kaste Nr. 1006

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības finanses.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1988-1992)
Kaste Nr. 1007

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības finanses.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1980-1981)
Kaste Nr. 1008

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas finanses.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1980-1981)
Kaste Nr. 1009

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas finanses.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1980-1981)
Kaste Nr. 1010

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas finanses.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1981-1983)
Kaste Nr. 1011

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas finanses.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1983-1985)
Kaste Nr. 1012

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības Skandināvijas nodaļas finanses.

...
Baltiešu humānistu apvienība
(1979-1985)
Kaste Nr. 1013

Baltiešu humānistu apvienības sarakste.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1979-1985)
Kaste Nr. 1014

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības sarakste, pārskati, biedru saraksti u.c.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1971-1989)
Kaste Nr. 1015

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības sarakste, pārskati, protokolu grāmata u.c.

...
Latviešu inženieru un arhitektu Zviedrijā biedrība
(1974-1983)
Kaste Nr. 1016

Latviešu inženieru un arhitektu Zviedrijā biedrības protokoli, sarakste, pārskati, finanses u.c.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1984-1992)
Kaste Nr. 1017

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības finanses.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1992-1994)
Kaste Nr. 1018

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969-1992)
Kaste Nr. 1019

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1984-1992)
Kaste Nr. 1020

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, pārskati.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1970-1985)
Kaste Nr. 1021

Latviešu publikāciju saraksti (A-Z).

...
Anian Eriksson
(1944-1945)
Kaste Nr. 1022

Anian Eriksson sarakste ar latviešu bēgļiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988-1990)
Kaste Nr. 1023

Alfons Lauris (testaments un sarakste).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1975-1991)
Kaste Nr. 1024

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1991-1992)
Kaste Nr. 1025

Latviešu palīdzības komitejas algas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1994)
Kaste Nr. 1026

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1994)
Kaste Nr. 1027

Latviešu palīdzības komitejas finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1964-1981)
Kaste Nr. 1028

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, protokoli, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1984-1991)
Kaste Nr. 1029

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, protokoli, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1994)
Kaste Nr. 1030

Latviešu palīdzības komitejas sarakste, sertifikāti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1986-1994)
Kaste Nr. 1031

Latviešu palīdzības komitejas statūti, protokoli, vēlēšanas.

...
Sadarbības komiteja aizvesto aprūpei
(1957-1979)
Kaste Nr. 1032

Sarakste, saiņu uzskaites grāmata.

...
Daugavas Vanagi Zviedrijā
(1959-1985)
Kaste Nr. 1033

Daugavas Vanagu Zviedrijā protokoli, pārskati, apkārtraksti, sarakste u.c.

...
Daugavas Vanagi Zviedrijā
(1951-1985)
Kaste Nr. 1034

Daugavas Vanagu Zviedrijā protokoli, pārskati, apkārtraksti, sarakste u.c.

...
Daugavas Vanagi Zviedrijā
(1978-1985)
Kaste Nr. 1035

Daugavas Vanagu Zviedrijā protokoli, pārskati, apkārtraksti, sarakste u.c.

...
Kārlis Vikmanis
(1986)
Kaste Nr. 1036

Kārļa Vikmaņa Vesterosas grāmatu un dokumentu krājuma inventūra.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1975-1987)
Kaste Nr. 1037

Latviešu palīdzības komitejas biedru saraksti, valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988-1999)
Kaste Nr. 1038

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2000-2006)
Kaste Nr. 1039

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2007-2011)
Kaste Nr. 1040

Latviešu palīdzības komitejas valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1986-2011)
Kaste Nr. 1041

Latviešu palīdzības komitejas padomes sēžu protokoli.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983-2004)
Kaste Nr. 1042

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2005-2008)
Kaste Nr. 1043

Latviešu palīdzības komitejas sarakste.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1983-2007)
Kaste Nr. 1044

Latviešu palīdzības komitejas telefona zvanu un apmeklētāju reģistrācijas lapas, biedru saraksti, valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1980-1986)
Kaste Nr. 1045

Zviedrijas latviešu adreses.

...
Zviedrijas latviešu apvienība
(2011-2017)
Kaste Nr. 1046

Zviedrijas latviešu apvienības padomes un valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Zviedrijas latviešu apvienība
(2018-2020)
Kaste Nr. 1047

Zviedrijas latviešu apvienības padomes un valdes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Zviedrijas latviešu apvienība
(2013)
Kaste Nr. 1048

Zviedrijas latviešu apvienības Viduszviedrijas nodaļas finanses.

...
Zviedrijas latviešu apvienība
(2014)
Kaste Nr. 1049

Zviedrijas latviešu apvienības Viduszviedrijas nodaļas darbības pārskati un finanses.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1980 -1989)
Kaste Nr. 1050

Latviešu palīdzības komitejas sarakste par bērnu vasaras kolonijām (Talbija), pārskati, dalībnieku saraksti u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1990-2002)
Kaste Nr. 1051

Latviešu palīdzības komitejas pārskati par bērnu vasaras kolonijām, dalībnieku saraksti u.c.

...
Konstantīns Ozoliņš
(1956-1975)
Kaste Nr. 1052

Gunāra Pāvula vēstules Konstantīnam Ozoliņam un fotogrāfijas no bērnu svētkiem Zviedrijā, Konstantīna Ozoliņa svētku runa Viduszviedrijas bērnu svētkos Čepingā, sarakste, pārskati par bērnu svētkiem Zviedrijā u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1982-1986)
Kaste Nr. 1053

Talbijas dienasgrāmata ar fotogrāfijām.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1988-1991)
Kaste Nr. 1054

Talbijas viesu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1992-1994)
Kaste Nr. 1055

Talbijas viesu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1994-1997)
Kaste Nr. 1056

Talbijas viesu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1997-1999)
Kaste Nr. 1057

Talbijas viesu grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1999-2002)
Kaste Nr. 1058

Talbijas viesu grāmata.

...
Latviešu inženieru apvienība
(1945-1996)
Kaste Nr. 1059

Latviešu inženieru apvienības statūti, biedru saraksti, sarakste u.c.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1983-2007)
Kaste Nr. 1060

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības darbības pārskati, sēžu protokoli, sarakste u.c.

...
Zviedrijas latviešu pensionāru biedrība
(1978-2002)
Kaste Nr. 1061

Zviedrijas latviešu pensionāru biedrības informācijas biļeteni "Sveiciens" un "Rudens roze".

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1973-1980)
Kaste Nr. 1062

Latviešu palīdzības komitejas biedru kartes.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946)
Kaste Nr. 1063

Latviešu palīdzības komitejas latviešu bēgļu Zviedrijā aptaujas lapas.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(1994-1997)
Kaste Nr. 1064

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(1998-2001)
Kaste Nr. 1065

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
Laikraksts “Brīvā Latvija”
(2002-2007)
Kaste Nr. 1066

Laikraksta “ Brīvā Latvija” sarakste, sludinājumu rēķini, abonenti, honorāru izmaksas u.c.

...
DVD un CD
(1989-2007)
Kaste Nr. 1067

Zviedrijas radio latviešu redakcijas raidījumi "Baltiešu trimdas 60 gadi Zviedrijā", "Radio Vilnis" - Vilņa Zaļkalna reportāžas un publicistika Zviedrijas radio latviešu redakcijas raidījumos, Sarīkojums Latvijas vēstniecībā Zviedrijā (filma) (?).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1947-1949)
Kaste Nr. 1068

Palīdzības sūtījumi latviešu bēgļiem DP nometnēs Vācijā.

...
Skolas
(1954-2006)
Kaste Nr. 1069

Stokholmas latviešu skolas skolēnu žurnāls "Atspole", skolotāju un vecāku žurnāls "Trimdas skola", Stokholmas latviešu skolas padomes un valdes protokoli, valdes apkārtraksti, stundu plāni, pārskati, piezīmes u.c.

...
Latviešu skolu fonds
(1970-1985)
Kaste Nr. 1070

Latviešu skolu fonda statūti, padomes un valdes sēžu protokoli.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1960-2008)
Kaste Nr. 1071

Dažādas fotogrāfijas no latviešu pasākumiem (U. Ģērmanis, V. Strēlerte, I. Cielēna u.c.).

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1969-2000)
Kaste Nr. 1072

Latviešu palīdzības komitejas arhīvs Zviedrijas valsts arhīvā (saraksti, informācija), raksti par baltiešu dokumentu krājumu Zviedrijas valsts arhīvā, ziņojums par Vesterosas bibliotēku u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2004-2006)
Kaste Nr. 1073

Tamāras Bultes mantojums. Elvīras un Emīla Ogriņu mantojums.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(2004-2008)
Kaste Nr. 1074

Latviešu palīdzības komitejas biedru saraksts, Latviešu palīdzības komitejas un Latviešu apvienības Gēteborgā biedru anketas.

...
Baltiešu humānistu apvienība
(1975-2004)
Kaste Nr. 1075

Baltiešu humānistu apvienības vienošanās ar Latviešu Nacionālo fondu, sarakste, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1996)
Kaste Nr. 1076

Latviešu palīdzības komitejas adrešu grāmatiņa, mirušo latviešu leģionāru saraksts un karavīru adreses, Stokholmas latviešu ev.-lut. Draudzes piemiņas dievkalpojuma lapiņa ģenerāļa Kārļa Goppera 90. dzimšanas dienā, piezīmes par bezvalstnieka statusu, palīdzības sūtījumi uz Latviju, saņēmēju adreses un vēstules.

...
Latviešu aprūpes kopa
(1974)
Kaste Nr. 1077

Latviešu aprūpes kopas kases grāmata.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1970-2005)
Kaste Nr. 1078

Latviešu palīdzības komitejas bibliotēkas katalogs un lasītāju saraksti.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1980-1999)
Kaste Nr. 1079

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, pārskati, finanses u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1990-2006)
Kaste Nr. 1080

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas sarakste, pārskati, finanses u.c.

...
Zviedrijas latviešu centrālā padome
(1965-2003)
Kaste Nr. 1081

Zviedrijas latviešu centrālās padomes sēžu protokoli ar pielikumiem.

...
Zviedrijas latviešu centrālā padome
(2003-2011)
Kaste Nr. 1082

Zviedrijas latviešu centrālās padomes sēžu protokoli, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1980-2006)
Kaste Nr. 1083

Latviešu palīdzības komitejas bibliotēkas savāktā informācija par latviešu rakstniecību.

...
Ādolfs Šilde
(1960-1975)
Kaste Nr. 1084

Veronikas Kļaviņas pase, fotogrāfijas, pastkartes, Ādolfa Šildes sarakste par latviešu juristiem, "Latviešu Juristu Raksti" publikācijas u.c.

...
Eiropas latviešu jaunatnes apvienība
(1976-1993)
Kaste Nr. 1085

Eiropas latviešu jaunatnes apvienības izdevums "ELJA informācija".

...
Dažādas organizācijas
(1966-2001)
Kaste Nr. 1086

Latviešu Nacionālās jaunatnes apvienības Kanādā izdevums Stanga, Eiropas latviešu kultūras darbinieku kongresa materiāli, žurnāls "Auseklis" Nr. 1, žurnāls "Rūgtais Apīnis" Nr. 51 un Eiropas vasaras skolas izdevums Salacgrīvas slapjā lapa.

...
Arveds Švābe
(1950-1955)
Kaste Nr. 1087

Arveda Švābes Latvju Enciklopēdijas burtnīcas.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1946-1947)
Kaste Nr. 1088

Latviešu palīdzības komitejas spiedogs, koka kastīte ar gravējumu "Atmiņai no šūšanas darbnīcas darbiniekiem", metāla durvju plāksne ar uzrakstu "Latviešu palīdzības komiteja - Lettiska Hjälpskommitten".

...
Baltiska Institutet
(1971-1991)
Kaste Nr. 1089

Baltiska Institutet (Baltijas Institūta) konferenču un pasākumu programmas, sarakste, pārskati u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja
(1966-1988)
Kaste Nr. 1090

Latviešu palīdzības komitejas grāmatnīcas grāmatu un skaņuplašu saraksti, pārskati, sarakste, piezīmes u.c.

...
Latviešu palīdzības komiteja un Zviedru - latviešu palīdzības komiteja
(1944-1988)
Kaste Nr. 1091

Zviedru-latviešu palīdzības komitejas pārskati, Latviešu palīdzības komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste, biedru saraksti, latviešu saraksti Eiropā, ASV, Argentīnā, Brazīlijā u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1948-1953)
Kaste Nr. 1092

Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (P. Grundulis, L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatnes sarakste u.c.

...
"Partijas Biļetens"
(1950-1953)
Kaste Nr. 1093

Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju komitejas un Zviedrijas latviešu Sociāldemokrātu kluba izdevums "Partijas Biļetens"

...
International Union of Socialist Youth
(1955)
Kaste Nr. 1094

International Union of Socialist Youth darbības pārskati, apkārtraksti u.c.

...
International Union of Socialist Youth darbības pārskati, apkārtraksti u.c.
(1056)
Kaste Nr. 1095

International Union of Socialist Youth darbības pārskati, apkārtraksti u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1954-1955)
Kaste Nr. 1096

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatnes u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1956)
Kaste Nr. 1097

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatne, Latvijas Brīvo Arodnieku Trimdas kopa u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1957-1958)
Kaste Nr. 1098

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatne, Latvijas Brīvo Arodnieku Trimdas kopa u.c.

...
International Union of Socialist Youth
(1958-1959)
Kaste Nr. 1099

International Union of Socialist Youth darbības pārskati, apkārtraksti u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1959-1961)
Kaste Nr. 1100

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatne, Latvijas Brīvo Arodnieku Trimdas kopa u.c.

...
International Union of Socialist Youth
(1960-1962)
Kaste Nr. 1101

International Union of Socialist Youth darbības pārskati, apkārtraksti u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1962-1964)
Kaste Nr. 1102

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatne, Latvijas Brīvo Arodnieku Trimdas kopa u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1965-1967)
Kaste Nr. 1103

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatne, Latvijas Brīvo Arodnieku Trimdas kopa u.c.

...
International Union of Socialist Youth
(1963)
Kaste Nr. 1104

International Union of Socialist Youth darbības pārskati, apkārtraksti u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1967-1970)
Kaste Nr. 1105

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds), arī Latviešu Sociāldemokrātiskās jaunatne, Latvijas Brīvo Arodnieku Trimdas kopa u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1971-1973)
Kaste Nr. 1106

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1973-1975)
Kaste Nr. 1107

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1975-1977)
Kaste Nr. 1108

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1977-1979)
Kaste Nr. 1109

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1979)
Kaste Nr. 1110

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1980-1981)
Kaste Nr. 1111

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1981-1982)
Kaste Nr. 1112

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1982-1983)
Kaste Nr. 1113

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1983-1984)
Kaste Nr. 1114

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1985-1986)
Kaste Nr. 1115

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1986)
Kaste Nr. 1116

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1986-1988)
Kaste Nr. 1117

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1988-1989)
Kaste Nr. 1118

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1989)
Kaste Nr. 1119

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1989-1990)
Kaste Nr. 1120

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds, V. Zaļkalns) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1990)
Kaste Nr. 1121

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds, V. Zaļkalns) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1991-1992)
Kaste Nr. 1122

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds, V. Zaļkalns) u.c.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1992)
Kaste Nr. 1123

LSDSP Ārzemju komitejas sēžu protokoli, darbības pārskati, sarakste (L. Ešenvalds, V. Zaļkalns) u.c.

...
Laimonis Fricis Ešenvalds
(1958-1991)
Kaste Nr. 1124

L. Ešenvalda sarakste ar Robertu Bāru no Latvijas, apsveikumi svētkos

...
Laimonis Fricis Ešenvalds
(1934-1992)
Kaste Nr. 1125

L. Ešenvalda Latvijas un Zviedrijas pases, izglītības dokumenti, sarakste ar darba jautājumos u.c.

...
Laimonis Fricis Ešenvalds
(1968-1979)
Kaste Nr. 1126

L. Ešenvaldam sūtītie apsveikumi svētkos.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1966-1989)
Kaste Nr. 1127

Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komitejas biedru iestāšanās anketas.

...
Latvijas Sociāldemokrātiskās Strādnieku partijas Ārzemju Komiteja
(1939-1989)
Kaste Nr. 1128

B. Kalniņa publikācijas, raksti u.c.

...
Uldis Ģērmanis
(1957-2005)
Kaste Nr. 1129

D.Liepiņa raksts par U. Ģermani, laikrakstu publikācijas par vēsturiskiem notikumiem ar U. Ģērmaņa (?) piezīmēm.

...
Laikraksti un apkārtraksti
(1944-1950)
Kaste Nr. 1130

laikraksti "Latvju Vārds" un "Latvju Ziņas", jaunatnes žurnāls "Varavīksne", "Bundža", reliģisks izdevums "Gana balss", Stokholmas latviešu vakara ģimnāzijas laikraksts "NUG",

...
Laikraksti un apkārtraksti
(1955-1991)
Kaste Nr. 1131

LSDSP iknedēļas izdevums "Nedēļas Lapa", " Sociāldemkorātu Ziņas", " Sociāldemokrāts", "Aspazija", "Latvijas Strādnieks", " ACEN News", "Danizdat".

...
Latviešu pensionāru aprūpes biedrība Zviedrijā
(1994-2011)
Kaste Nr. 1132

Latviešu pensionāru aprūpes biedrība Zviedrijā viesu grāmatas.

...
Ingrīda Leimane
(1945-1990)
Kaste Nr. 1133

Dokumenti par bērnu vasaras nometnēm Zviedrijā, latviešu valodas mācībām trimdā, Stokholmas papildskolas atzīmju žurnāls u.c.

...
Ingrīda Leimane
(1973-1975)
Kaste Nr. 1134

I. Leimanes sarakste un dokumenti par latviešu jauniešu dziesmu un deju ansambli "Mičotāji".

...
Ingrīda Leimane
(1975-1978)
Kaste Nr. 1135

Dokumenti par tautas deju kopas "Zibenītis" dalību 4. Eiropas Latviešu Dziesmu svētkos un 6. Latviešu dziesmu svētkos ASV Bostonā.

...
Ingrīda Leimane
(1979)
Kaste Nr. 1136

Dokumenti par tautas deju kopas "Zibenītis" dalību Pasaules Brīvo Latviešu Dziesmu dienās Visbijā.

...
Ingrīda Leimane
(1982-1985)
Kaste Nr. 1137

Dokumenti par tautas deju kopas "Zibenītis" dalību 5. Eiropas Latviešu Dziesmu svētkos, Baltijas brīvības un miera kuģa braucienā.

...
Ingrīda Leimane
(1987)
Kaste Nr. 1138

Dokumenti par tautas deju kopas "Zibenītis" dalību Pasaules Brīvo Latviešu dziesmu dienas Minsterē.

...
Ingrīda Leimane
(1989)
Kaste Nr. 1139

Dokumenti par tautas deju kopas "Zibenītis" dalību 6. Eiropas Latviešu dziesmu svētkos Helsingborgā.

...
Ingrīda Leimane
(1976-1998)
Kaste Nr. 1140

Dokumenti un fotogrāfijas par tautas deju kopas "Zibenītis" dalību dažādos pasākumos.

...
Ingrīda Leimane
(1998-2000)
Kaste Nr. 1141

Dokumenti par tautas deju kopas "Zibenītis" braucienu uz Sibīriju un dalību XXII Vispārējos Latviešu Dziesmu svētkos un XII Deju svētkos Rīgā.

...
Zviedru-latviešu asociācija
(1992-2006)
Kaste Nr. 1142

Zviedru-latviešu asociācijas ienākošie un izejošie raksti.

...
Zviedru-latviešu asociācija
(1990-2009)
Kaste Nr. 1143

Zviedru-latviešu asociācijas dibināšanas sapulces protokols, valdes sēžu protokoli, dalībnieku saraksti un dalības žurnāls.